Zoektermen in- of uitschakelen in slimme campagnes

Zoektermen zijn termen die uw bedrijf beschrijven en mede bepalen wanneer uw advertentie moet worden weergegeven.Meer informatie over zoektermen in slimme campagnes

Zoektermen in- of uitschakelen

Als uw zoektermen niet goed aansluiten bij uw producten of services, controleert u eerst of de door u gekozen zoekwoordthema's zo relevant mogelijk zijn en uw bedrijf optimaal beschrijven.

Is dit het geval, maar zijn sommige zoektermen niet van toepassing op uw bedrijf, dan kunt u deze afzonderlijke zoektermen uitschakelen. U kunt ze later altijd weer toevoegen.

Instructies om zoektermen in of uit te schakelen

1. Klik op Alle campagnes en klik op de naam van de campagne die u wilt bewerken.
  2. Scroll omlaag naar de kaart Zoektermen en klik op Alles beheren.
  3. Klik op de knop in de kolom Status om een ​​specifieke zoekterm uit te schakelen.
    • Opmerking: Als u later van gedachten verandert, kunt u nogmaals op de knop klikken om de zoekterm weer in te schakelen.
  4. Klik op Opslaan.