Konfigurer opkaldsklik

I Smart-kampagner er opkaldsklik er det antal gange, potentielle kunder har trykket på knappen "Ring" i din annonce på en mobilenhed. Hvis du kender det omtrentlige antal opkald, der er genereret af din annonce, kan du bedre finde ud af, hvor effektiv din annonce er i forhold til at generere omsætning. Din annonce kan også generere opkald ved at lede folk til dit website. Disse opkald tælles dog ikke med her.

Hvis din virksomhed har adresse i et land, hvor opkaldsrapportering er tilgængelig, vises muligheden "Spor din annonce", når du angiver et telefonnummer.

Sådan konfigurerer du opkaldsklik

Du kan kun konfigurere opkaldsklik i webversionen af ​​Google Ads.

Du kan konfigurere opkaldsklik for alle nye annoncer, du opretter.

1. Klik på Alle kampagner.
  2. Klik på Opret ny kampagne på betjeningspanelet.
  3. Følg den trinvise vejledning for at vælge din målgruppe og skrive din annoncetekst.
  4. Vælg Slå bekræftede opkald til, når du bliver bedt om at angive telefonnummeret til din virksomhed.

Vigtigt!

For at se denne indstilling kan du enten tilføje et telefonnummer, når du opretter din annonce, eller tilvælge bekræftede opkald senere, når du redigerer din kampagne.

5. Klik på Næste.
  6. Følg vejledningen for at angive dit budget og færdiggøre oprettelsen af din annonce.