Tietoja Älykkäiden kampanjoiden Laajennetuista tekstimainoksista

Laajennetut tekstimainokset ovat uuden sukupolven Tekstimainoksia, jotka on suunniteltu erityisesti mobiiliajan kuluttajille ja mainostajille. Laajennettuja tekstimainoksia käyttämällä voit vaikuttaa enemmän mainostesi viestiin ja antaa asiakkaille enemmän tietoa ennen mainoksen klikkaamista.

Olemme äskettäin muuttaneet Laajennettuja tekstimainoksia, jotta sinulla olisi enemmän tilaa kertoa viestisi asiakkaille. Nyt voit

• lisätä kolmannen otsikon
  • lisätä toisen kuvauksen
  • käyttää kummassakin kuvauksessa 90 merkkiä.

Tässä on esimerkki Laajennetusta tekstimainoksesta, jossa on kolmas otsikko ja toinen kuvaus:

Kattava vakuutus | Edullista turvaa | Pyydä maksuton tarjous
Mainos www.example.com/vakuutus
Edullinen ja luotettava vakuutus. Saat 10 % alennusta verkossa. Vertaa vakuutuksia rinnakkain helposti ja nopeasti.

Yleistä Laajennetuista tekstimainoksista

Laajennetut tekstimainokset muistuttavat tavallisia Tekstimainoksia, mutta niissä on muutamia keskeisiä eroja.

• Laajennetuissa tekstimainoksissa on kolme otsikkokenttää. Uuden otsikkokentän ansiosta voit lisätä mainoksiisi enemmän tekstiä. Kussakin otsikossa voi olla enintään 30 merkkiä. Otsikot näkyvät vierekkäin pystyviivalla (|) erotettuina. Otsikko saatetaan jakaa kahdelle riville riippuen siitä, minkä kokoinen näyttö potentiaalisen asiakkaan laitteessa on. Kolmas otsikko voi näkyä useammin leveillä mobiililaitteilla.
  • Laajennetuissa tekstimainoksissa on myös kaksi 90 merkin kuvauskenttää, joten voit vaikuttaa entistä enemmän siihen, millainen mainoksesi viesti on.
  • Laajennetut tekstimainokset on optimoitu mobiilikäyttöön. Kun luot Laajennettua tekstimainosta, voit esikatsella sitä sekä tietokoneella että mobiililaitteella näkyvässä muodossa.

Usein kysyttyä

Miten laajennetut tekstimainokset toimivat mobiililaitteilla?

Laajennetut tekstimainokset on suunniteltu näyttämään tyylikkäiltä kaikilla laitteilla, myös mobiililaitteilla.

Mitkä ovat Laajennettujen tekstimainosten kenttien merkkirajoitukset?

Laajennetun tekstimainoksen otsikkokentässä voi olla enintään 30 merkkiä. Kummassakin kuvauskentässä voi olla 90 merkkiä. Kaksinkertaista merkkileveyttä käyttävissä kielissä (kuten korea, japani ja kiina) jokainen merkki vastaa kahta merkkiä. Lue lisää

Näkyykö Laajennetun tekstimainokseni koko mainosteksti aina, kun mainos näytetään?

Kun mainos näytetään, siinä näkyy yleensä kaikki mainosteksti, jonka olet lisännyt ensimmäiseen ja toiseen otsikkokenttään sekä ensimmäiseen kuvauskenttään. Kolmas otsikkokenttä ja toinen kuvauskenttä ovat valinnaisia, ja ne näkyvät silloin, kun tilaa on riittävästi. Niiden näkymistä ei kuitenkaan voida taata. Joissakin tapauksissa Google Adsin on lyhennettävä tekstiä, mikä tehdään yleensä käyttämällä kolmea pistettä (...). Tässä joitakin esimerkkejä:
  • Jos olet lisännyt yrityksesi puhelinnumeron, puhelupainike voi joskus korvata osan mainostekstistä.
  • Jos mainostekstissä on paljon leveitä merkkejä (kuten "m") kapeiden merkkien (kuten "i") sijaan, otsikon teksti voi olla leveämpi kuin sille käytettävissä oleva tila tietynkokoisissa selaimissa. Useimmissa latinalaista kirjaimistoa käyttävissä kielissä voit välttää tämän rajoittamalla otsikoiden merkkimäärän yhteensä 33 merkkiin.
  • Kun mainos näytetään Google Display ‑verkostossa, kolmas otsikko ei välttämättä näy joissain mainosmuodoissa.
  • Jos haluat tietyn tekstin (kuten vastuuvapauslausekkeen) näkyvän kaikissa mainoksissasi, sijoita se ensimmäiseen otsikkokenttään, toiseen otsikkokenttään tai ensimmäiseen kuvauskenttään.

Miten korjaan virheen, kun luon tai muokkaan Laajennettuja tekstimainoksia?

Jos sait virheilmoituksen tallentaessasi mainosta, tämä tarkoittaa yleensä sitä, että mainoksen tekstiä on muutettava, jotta se täyttää mainoskäytäntöjen vaatimukset. Tässä on joitakin vinkkejä:
  • Noudata kullekin kentälle määritettyä merkkirajoitusta.
  • Tarkista, että käytät välimerkkejä ja symboleja oikein.
  • Varmista, ettei mainostekstissä ole kielioppi- tai kirjoitusvirheitä.

Aiheeseen liittyvä linkki