Om udvidede tekstannoncer i Smart-kampagner

Udvidede tekstannoncer er næste generation af tekstannoncer. De er designet til en verden, hvor mobilen kommer i første række, og med tanke på både forbrugernes og annoncørernes behov. Med udvidede tekstannoncer får du bedre muligheder for at få relevante budskaber ud til potentielle kunder, og de får til gengæld flere oplysninger, før de klikker på din annonce.

Vi har for nylig ændret de udvidede tekstannoncer, så du får mere plads til at formidle dit budskab til dine kunder. Nu kan du:

• Tilføje en tredje overskrift
  • Tilføje en anden beskrivelse
  • Bruge op til 90 tegn til hver beskrivelse

Her er et eksempel på en udvidet tekstannonce, der bruger den tredje overskrift og den anden beskrivelse:

Omfattende forsikring | God og billig beskyttelse | Få et gratis tilbud i dag
Annonce http://www.eksempel.dk/forsikring
Billig forsikring med tryghedsgaranti. 10 % rabat på alle onlinetilbud. Enkel og hurtig sammenligning af forsikringsløsninger side om side.

Oversigt over udvidede tekstannoncer

Udvidede tekstannoncer ligner de tekstannoncer, som du er vant til, men der er et par vigtige forskelle.

• Udvidede tekstannoncer har tre overskriftsfelter. Det ekstra overskriftsfelt gør det muligt at inkludere ekstra tekst i dine annoncer. Du kan bruge op til 30 tegn pr. overskrift. Hvis der er flere overskrifter, vises de ved siden af hinanden og adskilles med en lodret linje ("|"). Afhængigt af størrelsen på den skærm, som din potentielle kunde bruger, kan de blive ombrudt til to linjer. Den tredje overskrift kan forekomme oftere på brede mobilenheder.
  • Udvidede tekstannoncer har også to beskrivelsesfelter på 90 tegn, hvilket giver dig bedre muligheder ved udformningen af annoncens budskab.
  • Udvidede tekstannoncer er optimeret til brug på mobil. Der genereres en forhåndsvisning af din annonce i både computer- og mobilformat, mens du opretter din udvidede tekstannonce.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan fungerer udvidede tekstannoncer på mobilenheder?

Udvidede tekstannoncer er designet til at se godt ud på alle enheder, deriblandt mobilenheder.

Hvad er tegnbegrænsningerne for felterne til udvidede tekstannoncer?

Der kan være op til 30 tegn i hvert overskriftsfelt til udvidede tekstannoncer. Beskrivelsesfelterne understøtter 90 tegn hver. Hvert tegn på dobbeltbreddesprog, f.eks. koreansk, japansk og kinesisk, tæller som to tegn i stedet for ét.Få flere oplysninger

Bliver hele annonceteksten i min udvidede tekstannonce altid vist, når annoncen vises?

Normalt vises hele den annoncetekst, som du har indtastet i overskrift 1, overskrift 2 og beskrivelsesfelt 1, sammen med annoncen, når den vises. Felterne med overskrift 3 og beskrivelse 2 er valgfri felter, som kun vises, hvis der er plads nok. I nogle situationer er Google Ads dog nødt til at forkorte din tekst, hvilket normalt angives med en ellipse (...).
  • Hvis du har angivet et firmatelefonnummer, kan knappen "Opkald" nogle gange erstatte noget af din annoncetekst.
  • Hvis din annoncetekst bruger mange brede tegn (som "m") i stedet for smalle tegn (som "i"), kan din overskriftstekst blive for bred til nogle browserstørrelser. På de fleste latinske sprog kan du dog undgå dette ved at begrænse antallet af tegn til 33 tegn i alt i den kombinerede overskrift.
  • I forbindelse med visning på Google Displaynetværket vises "Overskrift 3" muligvis ikke i visse annonceformater.
  • Hvis du har tekst, der skal vises i hver annonce (f.eks. en juridisk ansvarsfraskrivelse), skal du inkludere disse oplysninger i enten overskrift 1, overskrift 2 eller beskrivelsesfelt 1.

Hvordan retter jeg fejl, der opstår, når jeg opretter eller redigerer udvidede tekstannoncer?

Hvis der vises en fejlmeddelelse, når du forsøger at gemme din annonce, betyder det typisk, at teksten i annoncen skal ændres for at overholde en eller flere af annoncepolitikkerne. Her er et par tips:
  • Overhold tegnbegrænsningen i alle felter.
  • Tjek, at du bruger tegnsætning og symboler korrekt.
  • Sørg for, at annonceteksten ikke indeholder grammatiske fejl eller stavefejl.