Ta med bedriftsinformasjon i annonser

Ta med bedriftsinformasjonen din i annonsene dine, slik at folk kan bli kjent med, ringe eller besøke bedriften din. Denne informasjonen brukes i alle annonser i en kampanje.

Vis en ringeknapp i annonsen

Slå på dette alternativet hvis du vil at folk skal ringe bedriften din direkte fra annonsen.

Vis bedriftens adresse i annonsen

Vis linker til bedriftsprofilen din, bedriftens adresse og en veibeskrivelse til den i annonsen din. Vi bruker adressen som er oppgitt i bedriftsprofilen din. Du kan oppdatere adressen din ved å gå til bedriftsprofilen.

Finn ut mer om hvordan du kommer i gang med en bedriftsprofil

Finn ut mer om hvordan du knytter en bedriftsprofil sammen med Smart-kampanjer.

Bekreft bedriftsadressen

Du må bekrefte adressen din i bedriftsprofilen for at Smart-kampanjene dine skal kunne kjøres riktig.

1. Finn kampanjen du vil redigere.
  2. Klikk på Endre på «Bilder, annonsetekst og landingsside»-kortet.
  3. Klikk på Bedriftsinformasjon-fanen.
  4. Finn «Vis bedriftsnavnet i annonsene dine».
  5. Klikk på Bedriftsprofil for å få tilgang til profilen din.
  6. Fullfør trinnene for å bekrefte bedriftsadressen din.

Bruk bedriftsnavnet i annonsene

Noen ganger bruker vi bedriftsnavnet ditt i annonsene dine for at du skal kunne nå ut til flere og oppnå bedre kampanjeresultater.

• Hvis du ikke har knyttet Smart-kampanjen din sammen med bedriftsprofilen din, kan du endre navnet på bedriften.
  • Hvis du har knyttet Smart-kampanjen din sammen med bedriftsprofilen, bruker vi bedriftsnavnet du har oppgitt i bedriftsprofilen.

Legg til eller endre bedriftsinformasjon i annonser

1. Finn kampanjen du vil redigere.
  2. Klikk på Endre på «Bilder, annonsetekst og landingsside»-kortet.
  3. Klikk på Bedriftsinformasjon-fanen.

Linker til beslektet innhold