Uw bedrijfsinformatie bewerken

Wanneer u met slimme campagnes begint te adverteren, kijken we of u al bedrijfsinformatie heeft opgegeven via Google Mijn Bedrijf. Als dit zo is, voegen we deze informatie toe. U kunt uw bedrijfsinformatie ook rechtstreeks aan uw slimme campagnes toevoegen en eventueel later bewerken.

Uw bedrijfsinformatie in slimme campagnes bewerken

1. Klik op Alle campagnes en vervolgens op de naam van de campagne die u wilt bewerken.
  2. Scroll omlaag op de pagina.
  3. Klik onder 'Uw advertentie-instellingen' op Bewerken op de kaart 'Bedrijfsinformatie'.
  4. Breng de gewenste wijzigingen aan in uw bedrijfsinformatie.
  5. Klik op Opslaan.