Se endringsloggen for Smart-kampanjen

Se endringer i kontoen din med endringsloggen for Smart-kampanjen på oversiktssiden for kontoen din. Ut fra endringsloggen din kan du få bedre innsikt i effekten av endringene du gjør i kampanjen din.

Slik kan du åpne endringsloggen for Smart-kampanjen

Du kan bare se endringsloggen for Smart-kampanjen din i nettversjonen av Google Ads.
  1. Klikk på Alle kampanjer, og klikk så på navnet på kampanjen du ønsker å åpne.
    • Valgfritt: Juster datoperioden øverst til høyre på skjermen for å se endringsloggen for en bestemt tidsperiode.
  2. Klikk på prikkeikonet øverst til høyre på «Forhåndsvisning av annonse»-kortet.
  3. Klikk på Se endringsloggen.
    • Merk: I endringsloggen kan du se endringene kontoeieren står bak. Det kan også hende du ser endringer som representanter for Google Brukerstøtte har gjort, men bare hvis du har kontaktet oss angående den aktuelle annonsen.