De wijzigingsgeschiedenis van uw slimme campagne bekijken

Op de overzichtspagina van uw account kunt u in de wijzigingsgeschiedenis van uw slimme campagne bekijken welke wijzigingen zich in uw campagne hebben voorgedaan. U kunt de wijzigingsgeschiedenis gebruiken om meer inzicht te krijgen in de impact die uw campagnewijzigingen hebben.

De wijzigingsgeschiedenis van uw slimme campagne bekijken

U kunt de wijzigingsgeschiedenis van uw slimme campagne alleen in de webversie van Google Ads bekijken.
  1. Klik op Alle campagnes en vervolgens op de naam van de campagne die u wilt bekijken.
    • Optioneel: Pas in de rechterbovenhoek van het scherm de periode aan om de wijzigingsgeschiedenis van een specifieke periode te bekijken.
  2. Klik op het pictogram met de drie stippen in de rechterbovenhoek van de kaart Advertentievoorbeeld.
  3. Klik op Wijzigingsgeschiedenis bekijken.
    • In de wijzigingsgeschiedenis staan de wijzigingen die door de accounteigenaar zijn aangebracht. Als u contact met ons heeft opgenomen over uw advertentie, ziet u mogelijk ook wijzigingen die zijn aangebracht door een medewerker van Google Support.