Tietoja Älykkäiden kampanjoiden hakutermiraporteista

Hakutermi on sana tai ilmaus, jota asiakas käyttää tehdessään haun Google.fi-sivustolla.

Hakutermiraportti on luettelo hakutermeistä, joita käyttäneet henkilöt ovat nähneet mainoksiasi ja klikanneet niitä. Sen ymmärtäminen, miten mainoksesi näkyvät ja miten ne aktivoivat käyttäjiä, voi auttaa sinua varmistamaan, että mainoksesi näkyvät oikeissa hauissa ja että tavoitat asiakkaita.

Hakutermiraportin käyttäminen

Tarkasta hakutermit sekä niihin liittyvät klikkaukset ja kulut.

• Jos liiketoiminnallesi sopimattomia hakutermejä on paljon, varmista, että avainsanateemasi ovat mahdollisimman tarkkoja ja liittyvät mahdollisimman hyvin liiketoimintaasi.
  • Jos avainsanateemasi ovat tarkkoja ja liittyvät liiketoimintaasi, mutta vain muutama hakutermi ei koske liiketoimintaasi, voit lisätä ne yksitellen negatiivisiin avainsanateemoihisi. Näin voit varmistaa, että mainoksesi eivät näy näissä hauissa.

Hakutermin lisääminen negatiivisiin avainsanateemoihin

Lue lisää Älykkäiden kampanjoiden negatiivisista avainsanateemoista

1. Etsi muokattava kampanja.
  2. Klikkaa Avainsanateemat ja hakutermiraportti ‑kortistaMuokkaa.
  3. Klikkaa Hakutermiraportti-välilehteä.
  4. Valitse hakutermit, jotka eivät liity liiketoimintaasi, ja klikkaa Lisää negatiivisiin avainsanateemoihin.
  5. Klikkaa Tallenna.