Se dine søgesætninger i Smart-kampagner

Du kan se de søgesætninger, der er knyttet til din annonce, på betjeningspanelet til Smart-kampagner. Følg denne fremgangsmåde for at se de mest effektive søgesætninger på din konto:

Sådan får du vist dine søgesætninger i Smart-kampagner

1. Klik på Alle kampagner og derefter på navnet på den kampagne, som du vil se søgesætninger for.
  2. Rul ned på siden, til du kommer til kortet "Søgesætninger", for at se, hvor effektive annoncens søgesætninger er.