Tietoja vahvistetuista puheluista

Kysytkö usein asiakkailtasi, miten he saivat tietää yrityksestäsi? Älykkäissä kampanjoissa voit nähdä, kuinka usein asiakkaasi päätyvät verkkosivustollesi klikkaamalla mainoksiasi. Joillekin yrityksille puhelut voivat kuitenkin olla vielä arvokkaampia kuin verkkosivustokäynnit. Vahvistettuja puheluita käyttämällä voit nähdä, kuinka monta puhelua olet saanut älykkäästä kampanjastasi.

Näin vahvistetut puhelut toimivat

Vahvistettujen puheluiden avulla voit saada paremman käsityksen mainontasi vaikutuksesta katsomalla, kuinka monta puhelua (ja klikkausta) olet saanut älykkäästä kampanjastasi.

Kun älykäs kampanjasi on käynnissä Googlessa, mainoksillesi määritetään yksilöllinen Google-soitonsiirtonumero, joka näytetään mainoksissa. Tämä puhelinnumero näytetään mainoksessasi yrityksesi varsinaisen puhelinnumeron sijasta, ja tähän numeroon tulevat puhelut ohjataan yrityksesi varsinaiseen puhelinnumeroon. Kun saat puhelun mainoksestasi, kuulet seuraavan viestin: Google Ads ‑asiakaspuhelu. Näin tiedät, mitkä puhelut ovat peräisin mainostasi klikanneilta asiakkailta.

Google-soitonsiirtonumero voi näkyä mainoksissa, jotka näytetään Google-haun tietokone- tai mobiiliversiossa. Vahvistetut puhelut eivät toimi eikä yrityksesi puhelinnumero muutu Google Mapsissa näytettävissä mainoksissa.

Huomaa, että vahvistetut puhelut eivät vaikuta siihen, miten usein tai missä järjestyksessä mainoksesi näytetään Googlessa.

Missä tämä ominaisuus on saatavilla?

Soittoraportointi on tällä hetkellä saatavilla Yhdysvalloissa.

Hinnoittelu

Vahvistetut puhelut ovat nyt maksuttomia kaikille älykkäitä kampanjoita käyttäville Google Ads ‑asiakkaille.

• Mobiilimainokset: Jos asiakkaat klikkaavat mainoksessa olevaa puhelinnumeroa mobiililaitteella, sinua veloitetaan klikkauksesta riippumatta siitä, oletko ottanut vahvistetut puhelut käyttöön. Puheluista ei veloiteta lisämaksua.
  • Manuaalisesti soitetut puhelut: Jos asiakkaat valitsevat pöytätietokonemainoksessa näkyvän numeron manuaalisesti puhelimillaan, soitosta raportoidaan maksutta. Jos asiakkaat taas klikkaavat jotakin muuta mainoksen osiota, sinua veloitetaan klikkauksesta.

Vahvistettujen puhelujen edut

Vahvistetut puhelut ovat tehokas työkalu sen selvittämiseen, miten usein asiakkaat soittavat yritykseesi mainoksesi nähtyään. Niiden avulla saat enemmän tietoja siitä, miten asiakkaat reagoivat mainokseesi, minkä myötä voit saada paremman käsityksen älykkäiden kampanjoiden arvosta yrityksellesi.

Esimerkki

Jussilla on autokorjaamo. Tällä hetkellä hän käyttää kuukaudessa 100 € älykkääseen kampanjaansa ja on saanut noin 50 klikkausta kunkin kuukauden aikana. Hän ei kuitenkaan ole varma, miten monta asiakasta soittaa hänen yritykseensä mainoksen klikkaamisen sijasta. Jussi ottaa vahvistetut puhelut käyttöön ja saa selville, että hän on saanut 50 puhelua älykkäästä kampanjastaan viime kuussa.
Näiden tietojen pohjalta Jussi tekee päätöksen, että älykkäistä kampanjoista saatujen klikkausten ja puheluiden määrä on niin hyvä, että kampanjat ovat kannattavia hänen liiketoimintansa kannalta.

Aiheeseen liittyvä linkki