Kuusi vinkkiä toimivien Älykkäiden kampanjoiden luomiseen

Älykkäiden kampanjoiden avulla voit saada mainostilastasi parhaan mahdollisen hyödyn ja tuoda yrityksestäsi esiin keskeisiä ja kiinnostavia asioita. Seuraamalla alla olevia ohjeita voit luoda mainoksia, joilla tavoitat potentiaaliset asiakkaat tehokkaasti.

1. Korosta yrityksesi, tuotteesi tai tarjouksesi uniikkeja piirteitä

Onko ruokalistallasi annoksia, joita ei saa muualta? Onko yritykselläsi laaja tuotevalikoima? Nosta esiin asioita, jotka erottavat yrityksesi kilpailijoista.

2. Kerro hinnoista, tarjouksista ja erikoiseduista

Jos tarjoat jotakin erityistä, varmista, että asiakkaat saavat tietää siitä. Kerro kaikki tarvittavat tiedot päätöksenteon helpottamiseksi.

3. Käytä toimintakehotusta

Voit käyttää mainoksissa esimerkiksi sellaisia verbejä ja ilmauksia kuin "Soita tänään", "Osta" tai "Varaa aika". Näin asiakkaat tietävät, mitä laskeutumissivulla on odotettavissa.

4. Lisää mainostekstiin sopivia hakutermejä

Hakutermien avulla voit kiinnittää niiden asiakkaiden huomion, jotka ovat tehneet hakuja yritykseesi liittyvillä sanoilla. Näin he näkevät, että mainos liittyy heidän haluamaansa asiaan.

5. Tee kampanjasta yhteensopiva verkkosivustosi kanssa

Varmista, että kampanjassa mainitut tarjoukset tai tuotteet löytyvät myös sivustoltasi. Jos kävijät eivät löydä etsimäänsä, he saattavat poistua sivustolta.

6. Varmista mainosten tasokkuus

Tarkista huolellisesti mainostekstien oikeinkirjoitus ja kielioppi. Lisää 2–4 kuvausta ja käytä otsikoita, jotka kiinnittävät asiakkaiden huomion.