Lokationsindstillinger i Smart-kampagner

• Dine annoncer vises til kunder, der befinder sig på de lokationer, du vælger, og til kunder, der viser interesse for disse lokationer. Du kan også ekskludere bestemte lokationer, hvor du ikke vil have din annonce vist.
  • Vælg dine lokationsindstillinger meget omhyggeligt. Hvis dine indstillinger er for brede, kan du muligvis komme til at betale for interaktioner med brugere, der ikke er potentielle kunder.

Husk!
Geografisk målretning er baseret på en række forskellige signaler, bl.a. brugernes indstillinger, enheder og adfærd på vores platform, og det er Googles bedste bud på visning af annoncer til brugere, som opfylder dine placeringsindstillinger. Da disse signaler varierer, er der ingen garanti for 100 % nøjagtighed i alle situationer.

Som altid bør du løbende tjekke og eventuelt justere dine overordnede effektivitetsmetrics for at sikre, at indstillingerne opfylder annonceringsmålene.

Sådan fungerer lokationsindstillinger

Hvor vises dine annoncer?

Google Ads bruger følgende metoder til at afgøre, hvor dine annoncer vises:

• Til kunder på dine lokationer: Dine annoncer kan blive vist til personer, der sædvanligvis eller sandsynligvis befinder sig på de lokationer, du konfigurerer.
  • Til kunder, der viser interesse for virksomheder på disse lokationer: Nogle kunder, der ser dine annoncer, er ikke på de lokationer, du vælger, men de har muligvis inkluderet ord, der er relateret til dine lokationer i deres søgninger, f.eks. postnumre eller navne på byer i nærheden. Kunder, der viser interesse for både dine valgte lokationer og virksomheder som din, kan se dine annoncer.

Eksempel

• En tandlægeklinik i København opretter en kampagne. Da tandlægens patienter alle befinder sig i området omkring København, er kampagnens lokationsindstillinger indstillet til at vise annoncer inden for 40 kilometer fra klinikkens adresse. Annoncer vises til kunder i dette område, der søger efter en tandlæge, og til dem, der søger efter "tandlæge i København", uanset hvor de befinder sig.
  • En sommerhusudlejer i Skagen opretter en kampagne. Selvom de har feriegæster fra hele verden, vælger de Skagen og byer i nærheden som deres placeringsindstillinger. Deres annoncer vises for alle, der søger efter "Skagen sommerhus", uanset hvor de befinder sig.

Lokationer, hvor dine annoncer ikke vises

Google Ads bruger følgende metoder til at afgøre, hvor dine annoncer ikke skal vises:

• Til kunder på dine ekskluderede lokationer: Dine annoncer vises ikke til kunder, der befinder sig på de ekskluderede lokationer, du har konfigureret.
Eksempel

En forhandler af sportsudstyr, der kun har en webshop, opretter en kampagne. Selvom virksomheden ligger i Minneapolis, leverer den varer til kunder over hele USA. For sine lokationsindstillinger vælger forhandleren alle de stater, virksomheden leverer til. Deres annoncer vises til kunder i disse byer, der søger efter sportsudstyr. Hvis virksomheden f.eks. kun leverer til de sammenhængende amerikanske stater, kan de målrette mod USA og derefter ekskludere Alaska og Hawaii.

Vejledning

Sådan redigerer du dine placeringsindstillinger

Du kan vælge dine placeringsindstillinger, når du opretter en Smart-kampagne. Hvis du vil ændre dine placeringsindstillinger, når du har oprettet din kampagne, skal du følge vejledningen nedenfor.

1. Vælg den kampagne, du vil redigere.
  2. Klik på Rediger på kortet "Lokation".
  3. Klik på Rediger. Rediger efter behov.
  4. Klik på Gem.

Vælg dine lokationsindstillinger

Når du vælger, hvor din annonce skal vises og ikke vises, kan du vælge enten en radius omkring din virksomhed eller bestemte postnumre, byer eller regioner. Vi viser din annonce på alle lokationer inden for de områder, du vælger, og ekskluderer dem i de områder, du angiver. Hvis du har mere end én annonce i en enkelt kampagne, gælder lokationsindstillingerne for den pågældende kampagne for alle annoncer i den pågældende kampagne.

Du kan til enhver tid ændre lokationsindstillingerne for din kampagne.

Sådan fungerer lokationsrapporten

Når din kampagne begynder at blive vist, begynder din lokationsrapport at blive udfyldt. Dine annoncer vises til kunder, der har søgt efter disse lokationer eller befinder sig på dem. Lokationsrapporten giver dig mulighed for at:

• Se de lokationer, der er inkluderet i din kampagne, og ekskludere dem, der er irrelevante.
  • Søg på hele listen over lokationer efter bestemte lokationer.
  • Sortér efter lokation, eksponeringer, klik eller forbrug.

Ved hjælp af denne rapport kan du redigere din kampagnes lokationsindstillinger direkte for at finjustere din geografiske målretning.

Eksempel: Hvis du opdager en lokation, der ikke er relevant i forhold til din virksomhed, kan du ekskludere den for at opnå en mere nøjagtig geografisk målretning, eller hvis bestemte lokationer har en højere pris for hvert klik end andre lokationer. Du kan eventuelt ekskludere disse lokationer.

Vejledning

Bemærk! Lokationsrapporten er kun tilgængelig på computere. Hvis du vil se eller redigere lokationsrapporten, skal du logge ind på din konto via en computer.

Sådan redigerer du dine lokationsindstillinger i lokationsrapporten

1. Klik på navnet på den kampagne, du vil redigere.
  2. Klik på Rediger på kortet "Lokation".
  3. Klik på fanen "Lokationsrapport".
  4. Rediger efter behov.
    • Hvis du vil ekskludere en lokation fra din kampagne, skal du markere afkrydsningsfeltet ud for den pågældende lokation og derefter klikke på Ekskluder valgte lokationer øverst i tabellen.
    • Hvis du vil fjerne en lokation fra listen over ekskluderinger, skal du markere afkrydsningsfeltet ud for den pågældende lokation og derefter klikke på Fjern fra ekskluderingsliste øverst i tabellen.