Placeringsindstillinger i Smart-kampagner

• Dine annoncer vises til personer fysisk på de steder, du vælger, og til personer, der viser interesse for disse placeringer.
  • Vælg dine placeringsindstillinger meget omhyggeligt. Vælg kun steder, hvor din virksomhed driver forretning. Hvis dine indstillinger er for brede, kan du muligvis betale for interaktioner med personer, der ikke er potentielle kunder.

Sådan fungerer det

Hvor vises dine annoncer?

Google Ads bruger følgende metoder til at afgøre, hvor dine annoncer vises:

• Til personer på dine placeringer: Dine annoncer kan blive vist til personer, der sædvanligvis eller sandsynligvis befinder sig på de placeringer, du konfigurerer.
  • Til personer, der søger efter virksomheder på disse placeringer: Nogle personer, der ser dine annoncer, er ikke på de placeringer, du vælger, men de har muligvis inkluderet ord, der er relateret til dine placeringer i deres søgninger, f.eks. postnumre eller navnene på byer i nærheden. Personer, der viser interesse for både dine valgte placeringer og virksomheder som din, kan se dine annoncer.
    • Hvis du ikke ønsker, at dine annoncer skal vises til personer, der fysisk befinder sig uden for din placering, men medtager ord, der vedrører din placering i deres søgning, kan du kontakte supportteamet.
Eksempler

En tandlægeklinik i København opretter en kampagne. Da tandlægenes patienter alle befinder sig i området København, er kampagnens placeringsindstillinger indstillet til at vise annoncer inden for 40 kilometer fra klinikkens adresse. Annoncer vises til personer i dette område, der søger efter en tandlæge, og til personer, der søger efter "tandlæge i København", uanset hvor de befinder sig.

En forhandler af sportsudstyr, der kun har en webshop, opretter en kampagne. Selvom de er i Aarhus, sender de varer til kunder over hele landet. For deres placeringsindstillinger vælger de alle de byer, de sender til. Deres annoncer vises til personer i disse byer, der søger efter sportsudstyr.

En sommerhusudlejer i Skagen opretter en kampagne. Selvom de har feriegæster fra hele verden, vælger de Skagen og byer i nærheden som deres placeringsindstillinger. Deres annoncer vises for alle, der søger efter "Skagen sommerhus", uanset hvor de befinder sig.

Vejledning

Sådan redigerer du dine placeringsindstillinger

Du kan vælge dine placeringsindstillinger, når du opretter en Smart-kampagne. Hvis du vil ændre dine placeringsindstillinger, når du har oprettet din kampagne, skal du følge vejledningen nedenfor.

1. Klik på Alle kampagner og derefter på navnet på den kampagne, som du vil redigere.
  2. Rul ned på siden. Klik på Rediger på kortet "Steder" under "Dine annonceindstillinger".
  3. Rediger efter behov.
  4. Klik på Gem.

Vælg dine placeringsindstillinger

Når du vælger, hvor din annonce skal vises, kan du vælge enten en radius omkring din virksomhed eller bestemte postnumre, byer eller regioner. Vi viser din annonce til alle placeringer inden for de områder, du vælger.