Gegevens van gerapporteerde oproepen bekijken

1. Klik op Alle campagnes en vervolgens op de naam van de campagne waarvoor u gegevens van geverifieerde oproepen wilt bekijken.
  2. Scroll op de pagina omlaag naar de kaart 'Geverifieerde oproepen'.
In alle landen waar Google-doorschakelnummers beschikbaar zijn, zijn deze nummers verplicht voor nieuwe slimme campagnes met een gekoppeld telefoonnummer. Bekijk de lijst met landen waar Google-doorschakelnummers beschikbaar zijn.