Overschakelen naar een ander account om uw slimme campagne te beheren

Overschakelen naar een ander account

1. Open de Google Ads-app voor Android.
  2. Tik bovenaan op het menu Menu button.
  3. Tik op Accounts.
  4. Tik op het account waarnaar u wilt overschakelen.
    • Opmerking: Mogelijk moet u opnieuw inloggen bij Google Ads met het e-mailadres en het wachtwoord die voor het andere account worden gebruikt.

De tijdzone van uw account kiezen

Uw rapporten, statistieken en facturen worden beïnvloed door de tijdzone die u selecteert. Voor bepaalde instellingen, zoals uw dagbudget, geldt een schema van 24 uur. We raden u aan om uw lokale tijdzone te selecteren, zodat uw budgetcyclus eindigt wanneer uw dag eindigt. Uw selectie heeft geen invloed op de locaties waar uw advertentie wordt weergegeven.

De tijdzone van een account kan niet worden gewijzigd nadat deze is ingesteld.