Om mål i Smart-kampanjer

I Smart-kampanjer representerer mål de viktigste interaksjonene du vil at potensielle kunder skal ha med bedriften din etter å ha sett annonsen din.

Når du oppretter en Smart-kampanje, blir du bedt om å velge ett av de følgende målene:

Få flere anrop

Velg dette målet hvis du ønsker at potensielle kunder skal ringe til bedriften din. Smart-kampanjen din optimaliseres ved å legge til en godt synlig ringeknapp i annonsene dine. Når kunder klikker på denne knappen, kobles de til telefonnummeret til bedriften din.

Få flere besøk til den fysiske beliggenheten din

Velg dette målet hvis du ønsker at potensielle kunder skal besøke de fysiske lokalene til bedriften din. Smart-kampanjen din optimaliseres for å oppfordre potensielle kunder til å besøke bedriften lokalt. I Google Ads kan du også se hvor mange kunder som har hatt interaksjon med bedriften din på Google Maps som et resultat av kampanjen.

Få flere salg eller registreringer på nettstedet ditt

Velg dette målet hvis du ønsker at potensielle kunder skal utføre en sporbar handling på nettstedet ditt (f.eks. kjøpe eller registrere seg for noe). Smart-kampanjen din blir optimalisert for å oppfordre potensielle kunder til å gjennomføre transaksjoner på nettet. I Google Ads får du også veiledning i hvordan du konfigurerer Google Analytics for å spore kunder og kjøpene deres på nettstedet ditt.

Tips

Du kan riktignok bare velge ett mål per kampanje, men du kan ha en rekke Smart-kampanjer hvis du har flere forretningsmål du jobber mot.