Älykkäiden kampanjoiden tavoitteet

Älykkäissä kampanjoissa voit määrittää tavoitteen avulla, mitä haluat potentiaalisten asiakkaiden ensisijaisesti tekevän mainoksesi nähtyään.

Kun luot älykkään kampanjan, sinua pyydetään valitsemaan jokin alla mainituista tavoitteista.

Puheluiden lisääminen

Valitse tämä tavoite, jos haluat potentiaalisten asiakkaiden soittavan yritykseesi. Älykäs kampanjasi optimoidaan niin, että se kannustaa potentiaalisia asiakkaita soittamaan yritykseesi lisäämällä mainoksiisi erottuvan soittopainikkeen. Kun asiakas klikkaa soittopainiketta, hänen puhelunsa ohjataan yrityksesi puhelinnumeroon.

Kivijalkakaupan kävijämäärän lisääminen

Valitse tämä tavoite, jos haluat potentiaalisten asiakkaiden käyvän toimipisteessäsi henkilökohtaisesti. Älykäs kampanjasi optimoidaan niin, että se kannustaa potentiaalisia asiakkaita käymään yrityksessäsi. Google Adsista näet lisäksi, kuinka monta asiakasta yrityksesi sai aktivoitumaan Google Mapsissa kampanjasi ansiosta.

Verkkokauppamyynnin tai rekisteröitymisten lisääminen

Valitse tämä tavoite, jos haluat, että asiakkaat tekevät jonkin seurattavissa olevan valinnan sivustollasi (esimerkiksi ostavat jotakin tai rekisteröityvät). Älykäs kampanjasi optimoidaan niin, että se kannustaa asiakkaita toimimaan sivustollasi haluamallasi tavalla. Google Ads auttaa sinua myös määrittämään Google Analyticsin seuraamaan asiakkaita ja näiden sivustollasi tekemiä ostoksia.

Vinkki

Vaikka voit valita vain yhden tavoitteen kampanjaa kohti, voit kuitenkin luoda useita Älykkäitä kampanjoita, jos yritykselläsi on useampi kuin yksi tavoite.

Huom. Kun olet määrittänyt kampanjan tavoitteet kokonaan, et voi enää muuttaa niitä. Jos haluat painottaa mainonnassa jotakin toista tavoitetta tai muuttaa kampanjasi tavoitteita, sinun on luotava uusi Älykäs kampanja, jolle valitset haluamasi uuden tavoitteen.