Skicka feedback om sökfraser eller företagstyper

Dela din feedback för att hjälpa oss att förbättra sökfraserna och de olika företagsprodukterna och tjänsterna i Smart-kampanjer.

Kontakta oss om den produkt eller tjänst som din verksamhet erbjuder inte är tillgänglig som ett alternativ i Smart-kampanjer, eller om du tycker att dina sökfraser inte är relevanta för ditt företag. Din feedback och resultatdata används för att göra kontinuerliga förbättringar av Smart-kampanjerna.

Skicka feedback om sökfraser och företagsprodukter och -tjänster:

FYLL I VÅRT FEEDBACKFORMULÄR

Google kommer att överväga att ta bort upp till fem irrelevanta sökfraser från din kampanj om de inte passar ditt företag. Om du tycker att fler än fem sökfraser är irrelevanta för ditt företag kan du testa att välja en annan produkt eller tjänst i dina annonsmålgruppsinställningar.