Send tilbakemelding om søkeuttrykk eller bedriftstyper

Del tilbakemeldingene dine for å hjelpe oss med å forbedre søkeuttrykk og typer bedriftsprodukter og tjenester i Smart-kampanjer.

Hvis produktet eller tjenesten som bedriften din tilbyr, ikke er tilgjengelig som et alternativ i Smart-kampanjer, eller hvis du mener at søkeuttrykkene dine ikke er relevante for bedriften din, kan du gi oss beskjed. Tilbakemeldingen din, i tillegg til resultatdata, brukes til kontinuerlig forbedring av Smart-kampanjer.

Send oss tilbakemelding vedrørende søkeuttrykk og bedriftsprodukter og -tjenester:

FYLL UT TILBAKEMELDINGSSKJEMAET VÅRT

Google kan vurdere å fjerne opptil fem irrelevante søkeuttrykk fra kampanjen din hvis de ikke gjelder for bedriften din. Hvis du finner ut at mer enn fem søkeuttrykk er irrelevante for bedriften din, kan du prøve å velge et annet produkt eller en annen tjeneste i innstillingene for målgruppen for annonsen.