Sammenlign Smart-kampanjer med andre Google Ads-kampanjetyper

Med Smart-kampanjer eller andre Google Ads-kampanjetyper kan du vise annonsene dine på Google.com, Google Maps og relevante nettsteder i Google Displaynettverk. Du kan bruke målrettede meldinger i annonsene dine i alle kampanjetypene for å tiltrekke deg og engasjere potensielle kunder. Med Google Ads-kampanjetyper kan du nå ut til potensielle kunder i riktig øyeblikk.

Detaljert sammenligning

Nedenfor beskriver vi Google Ads-kampanjetyper for å hjelpe deg med å finne det beste alternativet for bedriften din. Du kan klikke på en overskrift for å lese oversikten.

Smart-kampanjer

Oversikt

Smart-kampanjer er Googles smarte og enkle løsning for små bedrifter, og de kan brukes for å presentere bedriften din på Google i relevante øyeblikk. Smart-kampanjene er tuftet på den ypperste annonseringsteknologien Google har. De sørger for at du oppnår resultater i henhold til målene du har satt deg – enten du er ute etter at kundene skal ringe deg, besøke butikken din eller utføre bestemte handlinger på nettstedet ditt.

Smart-kampanjer kan konfigureres på bare 15 minutter, og deretter jobber systemet vårt kontinuerlig for å forbedre annonsen din, måle resultatene du oppnår, og vise deg tydelige og forståelige resultater. Dermed kan du føle deg trygg på at annonseringen gir en reell avkastning mens du bruker tiden din på å gjøre det du liker best, nemlig å drive bedriften din.

Fordeler

• Du betaler bare hvis noen klikker på annonsen din
  • Det løpende administrasjonsarbeidet er minimalt
  • Annonsér på Google, Google Maps og partnernettsteder
  • Nå ut til kunder på alle geografiske steder du velger

Slik fungerer det

Du kan bruke Smart-kampanjer til å markedsføre nettstedet ditt eller Google+-siden på Google eller Google Maps. Du skriver din egen annonse, og når noen søker etter uttrykk relatert til bedriften din, kan annonsen din vises ovenfor eller nedenfor søkeresultatene.

For å komme i gang med Smart-kampanjer setter du opp et budsjett, og basert på hvilken type bedrift du har, viser Google Ads en liste med søkeuttrykk som utløser annonsen din og potensielle relaterte nettsteder der annonsen din kan vises. Søkeuttrykkene dine blir opprettholdt og oppdatert over tid. Det kreves minimalt med fortløpende administrasjon, og du betaler bare for faktiske klikk på annonsen.

Andre Google Ads-kampanjetyper

Oversikt

Med andre Google Ads-kampanjetyper kan du ha full kontroll over annonsekampanjene dine. Du har også tilgang til andre annonseformater, innstillinger og funksjoner. Med Google Ads kan du opprette søkeannonser, bannerannonser, videoannonser, appkampanjer og Shopping-annonser.

Fordeler

• Du betaler bare hvis noen klikker på annonsen din
  • Velg søkeord, angi budpriser og strukturer kontoen nøyaktig som du vil
  • Nå ut til kunder på et hvilket som helst geografisk sted du velger
  • Annonsér med spesielle annonseformater og detaljert rapportering

Slik fungerer det

Når noen søker etter søkeordene dine på Google.com, Google Maps og Googles partnernettsteder, kan annonsen din vises over eller under søkeresultatene. Med Google Ads er du ansvarlig for alle aspekter av annonsekampanjen din. Du velger selv hvilke søkeord som kan utløse visning av annonsene dine. Du bestemmer også dagsbudsjettet, hvor mye du er villig til å betale per klikk, og hvor annonsene dine kan vises. Du betaler bare hvis noen klikker på annonsen din.

Google Ads tilbyr også andre annonseformater, for eksempel videoannonser og Shopping-annonser.

REGISTRER DEG FOR GOOGLE ADS