Hantera åtkomst till ditt Lokala Tjänster-konto

Genom att ge andra personer åtkomst till ditt Lokala tjänster-konto kan du och dina kollegor arbeta i samma konto. När du har beviljat åtkomst kan du redigera eller ta bort användarnas åtkomstnivå.

Obs! För att få åtkomst till ditt konto måste personen du bjuder in ha ett Google-konto.

Anvisningar om hur du länkar till ett förvaltarkonto finns i Om Google Ads-förvaltarkonton.

Bevilja åtkomst

Kontakta vårt supportteam om du vill lägga till en ny användare i ditt konto.

Du kan också göra så här:

1. Logga in på ditt Google Ads-konto.
  2. Klicka på verktygsikonen högst upp till höger. Välj sedan Kontoinställningar under Konfiguration.
  3. Klicka på plusknappen .
  4. Välj en åtkomstnivå för den inbjudna användaren och ange personens e-postadress.
  5. Klicka på Skicka inbjudan

När personen godkänner din inbjudan får du en avisering i ditt konto. Om du behöver återkalla inbjudan klickar du på Återkalla i kolumnen Åtgärder.

Godkänna åtkomst

När någon bjuder in dig för åtkomst till ett Google Ads/Lokala tjänster-konto får du en avisering via e-post. Acceptera inbjudan genom att klicka på länken och följa anvisningarna.

Ta bort åtkomst

Kontakta vårt supportteam om du vill ta bort en användare från ditt konto.

Du kan också göra så här:

1. Logga in på ditt Google Ads-konto.
  2. Klicka på verktygsikonen högst upp till höger. Välj sedan Kontoinställningar under Konfiguration.
  3. Leta reda på användaren som du vill ta bort och klicka på Ta bort åtkomst i kolumnen Åtgärder.

Redigera åtkomstnivå

Kontakta vårt supportteam om du vill ändra åtkomstnivån för en användare.

Du kan också göra så här:

1. Logga in på ditt Google Ads-konto.
  2. Klicka på verktygsikonen högst upp till höger. Välj sedan Kontoåtkomst under Konfiguration.
  3. Håll markören över en användares åtkomstnivå i kolumnen Åtkomstnivå och klicka på pilen för att välja en ny åtkomstnivå.