Administrer tilgang til Lokale tjenester-kontoen din

Ved å dele tilgangen til Lokale Tjenester-kontoen din, kan du jobbe på samme konto som andre personer i bedriften din. Når du har gitt en bruker tilgang, kan du endre eller fjerne vedkommendes tilgangsnivå.

Merk: For å få tilgang til kontoen din må personen du inviterer, ha eller opprette en Google-konto

Hvis du vil tilknytte en managerkonto, kan du se Om Google Ads-managerkontoer.

Gi tilgang

Kontakt brukerstøtten vår for å legge til en ny bruker i kontoen din.

Alternativt:

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på verktøyikonet øverst til høyre, og klikk deretter på «Innstillinger» under Kontotilgang
  3. Klikk på plussknappen .
  4. Velg tilgangsnivået for den inviterte brukeren, og skriv deretter inn vedkommendes e-postadresse.
  5. Klikk på Send invitasjon

Når personen aksepterer invitasjonen din, mottar du et varsel i kontoen din. Hvis du trenger å trekke tilbake invitasjonen, klikker du på Opphev i «Handlinger»-kolonnen.

Godta tilgang

Når noen inviterer deg til å få tilgang til en Google Ads- / Lokale tjenester-konto, får du e-postvarsler. For å godta invitasjonen, klikk på linken og følg fremgangsmåten nedenfor.

Fjern tilgangen

For å fjerne en bruker fra kontoen din, Kontakt brukerstøtten vår.

Alternativt:

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på verktøyikonet øverst til høyre, og klikk deretter på «Innstillinger» under Kontotilgang
  3. Finn brukeren du vil fjerne, og klikk på Fjern tilgang i «Handlinger»-kolonnen.

Endre tilgangsnivå

For å endre tilgangsnivået til en bruker, kontakt brukerstøtten vår.

Alternativt:

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på verktøyikonet øverst til høyre, og klikk deretter på «Innstillinger» under Kontotilgang
  3. Plassér markøren over tilgangsnivået til en bruker i «Tilgangsnivå»-kolonnen, og klikk deretter på pilen som vises, for å velge nytt tilgangsnivå for brukeren.