De toegang tot uw account voor Lokale diensten-advertenties beheren

Als u de toegang tot uw account voor Lokale diensten-advertenties deelt, kunt u binnen één account samenwerken met andere mensen in uw bedrijf. Nadat u toegang heeft verleend, kunt u het toegangsniveau van een gebruiker bewerken of verwijderen.

Opmerking: Degene die u uitnodigt, moet een Google-account hebben of maken om toegang tot uw account te krijgen.

Als u uw account wilt koppelen aan een manageraccount, leest u Over Google Ads-manageraccounts.

Toegang verlenen

Neem contact op met ons supportteam om een nieuwe gebruiker aan uw account toe te voegen.

U kunt ook het volgende doen:

1. Log in op uw Google Ads-account.
  2. Klik rechtsboven op het gereedschapsicoon Google Ads | tools [Icon] en klik vervolgens onder Instellen op Toegang en beveiliging.
  3. Klik op de plusknop .
  4. Selecteer een toegangsniveau voor de uitgenodigde gebruiker en geef het e-mailadres van de gebruiker op.
  5. Klik op Uitnodiging verzenden.

Nadat de persoon de uitnodiging heeft geaccepteerd, ontvangt u een melding in uw account. Als u de uitnodiging wilt intrekken, klikt u in de kolom Acties op Intrekken.

Toegang accepteren

Als iemand u uitnodigt voor een Google Ads-account of een account voor Lokale diensten-advertenties, krijgt u een melding via e-mail. Als u de uitnodiging wilt accepteren, klikt u op de link en volgt u de stappen op het scherm.

Toegang verwijderen

Als u een gebruiker uit uw account wilt verwijderen, neemt u contact op met ons supportteam.

U kunt ook het volgende doen:

1. Log in op uw Google Ads-account.
  2. Klik rechtsboven op het gereedschapsicoon Google Ads | tools [Icon] en klik vervolgens onder Instellen op Toegang en beveiliging.
  3. Zoek de gebruiker die u wilt verwijderen en klik in de kolom Acties op Toegang verwijderen.

Toegang met bewerkingsrechten

Neem contact op met ons supportteam om het toegangsniveau van een gebruiker te wijzigen.

U kunt ook het volgende doen:

1. Log in op uw Google Ads-account.
  2. Klik rechtsboven op het gereedschapsicoon Google Ads | tools [Icon] en klik vervolgens onder Instellen op Toegang en beveiliging.
  3. Plaats de cursor op het toegangsniveau van een gebruiker in de kolom Toegangsniveau en klik vervolgens op de weergegeven pijl om een nieuw toegangsniveau voor de gebruiker te selecteren.
Opmerking: Als u adverteert via een aangesloten partner, is de bovenstaande informatie niet op u van toepassing. Meer informatie