De toegang tot uw Lokale diensten-account beheren

Door toegang tot uw Lokale diensten-account te delen, kunt u via één account samenwerken met andere mensen in uw bedrijf. Nadat u toegang heeft verleend, kunt u het toegangsniveau van een gebruiker bewerken of verwijderen.

Opmerking: De persoon die u uitnodigt, moet een Google-account hebben of maken om toegang tot uw account te krijgen.

Zie Over Google Ads-manageraccounts om te koppelen naar een manageraccount.

Toegang verlenen

Neem contact op met ons supportteam om een nieuwe gebruiker aan uw account toe te voegen.

U kunt ook het volgende doen:

1. Log in op uw Google Ads-account.
  2. Klik rechtsboven in uw account op het gereedschapspictogram . Klik daarna onder 'Instellen' op Toegang tot accounts.
  3. Klik op de plusknop .
  4. Selecteer een toegangsniveau voor de uitgenodigde gebruiker en geef zijn e-mailadres op.
  5. Klik op Uitnodiging verzenden

Nadat de persoon de uitnodiging heeft geaccepteerd, ontvangt u een melding in uw account. Als u de uitnodiging wilt intrekken, klikt u in de kolom 'Acties' op Intrekken

Toegang accepteren

Wanneer iemand u uitnodigt om toegang te krijgen tot een Google Ads-/Lokale diensten-account, ontvangt u een e-mail ter kennisgeving. Als u de uitnodiging wilt accepteren, klikt u op de link en volgt u de stappen op het scherm.

Toegang intrekken

Neem contact op met ons supportteam om een gebruiker uit uw account te verwijderen.

U kunt ook het volgende doen:

1. Log in op uw Google Ads-account.
  2. Klik rechtsboven in uw account op het gereedschapspictogram . Klik daarna onder 'Instellen' op Toegang tot accounts.
  3. Zoek de gebruiker die u wilt verwijderen en klik in de kolom 'Acties' op Toegang verwijderen

Toegangsniveau bewerken

Neem contact op met ons supportteam om het toegangsniveau van een gebruiker te wijzigen.

U kunt ook het volgende doen:

1. Log in op uw Google Ads-account.
  2. Klik rechtsboven in uw account op het gereedschapspictogram . Klik daarna onder 'Instellen' op Toegang tot accounts.
  3. Plaats de muisaanwijzer op het toegangsniveau van een gebruiker in de kolom 'Toegangsniveau' en klik vervolgens op de pijl die wordt weergegeven om een nieuw toegangsniveau voor de gebruiker te selecteren.