Administrer adgang til din Lokale services-konto

Hvis du giver andre ansatte i din virksomhed adgang til din Lokale services-konto, får du mulighed for at samarbejde med dem på samme konto. Når du har givet en bruger adgang, kan du redigere vedkommendes adgangsniveau (eller fjerne vedkommendes adgangstilladelse igen).

Bemærk! Den person, du inviterer, skal oprette en Google-konto (hvis vedkommende ikke har en i forvejen) for at kunne få adgang til din konto.

Se Om Google Ads-managerkonti for at få oplysninger om linkning til en managerkonto.

Giv adgang

Kontakt vores supportteam, hvis du vil føje en ny bruger til din konto.

Alternativ mulighed:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på værktøjsikonet øverst til højre og derefter på Kontoadgang under "Konfiguration".
  3. Klik på plusknappen .
  4. Vælg et adgangsniveau for den person, du inviterer, og angiv derefter vedkommendes mailadresse.
  5. Klik på Send invitation

Når personen har accepteret din invitation, modtager du en underretning på din konto. Hvis du vil tilbagekalde invitationen, skal du klikke på Tilbagekald i kolonnen "Handlinger".

Acceptér en invitation til at få adgang

Når en person inviterer dig til at få adgang til en Google Ads-/Lokale services-konto, modtager du en underretning via mail. Du accepterer invitationen ved at klikke på linket og følge den viste fremgangsmåde.

Fjern adgang

Kontakt vores supportteam, hvis du vil fjerne en bruger fra din konto.

Alternativ mulighed:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på værktøjsikonet øverst til højre og derefter på Kontoadgang under "Konfiguration".
  3. Find den bruger, du vil fjerne, og klik på Fjern adgang i kolonnen "Handlinger".

Rediger adgangsniveau

Kontakt vores supportteam, hvis du vil ændre en brugers adgangsniveau.

Alternativ mulighed:

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på værktøjsikonet øverst til højre og derefter på Kontoadgang under "Konfiguration".
  3. Placer markøren over en brugers adgangsniveau i kolonnen "Adgangsniveau", og klik derefter på den pil, der vises, for at vælge et nyt adgangsniveau for brugeren.