Over toegangsniveaus in uw Lokale diensten-account

U kunt uw account voor Lokale diensten-advertenties delen met andere mensen in uw bedrijf door ze toegang te geven via hun Google-account. Als u toegang verleent tot uw account voor Lokale diensten-advertenties, wijst u de voor een gebruiker beschikbare functies toe door de gebruiker een toegangsniveau toe te wijzen.

Raadpleeg De toegang tot uw account voor Lokale diensten-advertenties beheren voor instructies om toegang te verlenen of in te trekken.

Toegangsniveaus

Toegang op accountniveau

Alleen-lezen Standaard
Meldingen via e-mail ontvangen Yes Yes
Kan inloggen en rapporten bekijken (zonder uitgavengegevens) Yes Yes
Kan leads bekijken, reageren op klanten en de leadstatus updaten Yes Yes
Kan profielgegevens en reviews bekijken Yes Yes
Kan profielgegevens bewerken   Yes
Kan budgetten en factureringsgegevens bekijken en bewerken, kan uitgavengegevens bekijken in rapporten   Yes
Kan een Lokale diensten-account maken voor een bestaand Google Ads-account   Yes

Opmerking: De toegangsniveaus 'Alleen e-mail' en 'Beheerderstoegang' van Google Ads zijn niet van toepassing op Lokale diensten-advertenties. Accounts met 'Alleen e-mail' krijgen rechten op alleen-lezen niveau voor Lokale diensten-advertenties. Beheerdersaccounts krijgen dezelfde rechten als standaard accounts. Als u inlogt bij Google Ads, blijven uw toegangsniveaus in Google Ads van toepassing.

Meer informatie over toegangsniveaus in uw Google Ads-account.

Toegang tot manageraccounts

Gebruikers met beheerderstoegang tot een manageraccount kunnen e-mailmeldingen krijgen. Deze gebruikers kunnen alle delen van dat account en de bijbehorende campagnes beheren. Ze kunnen ook het toegangsniveau van iemand anders wijzigen en in sommige gevallen het toegangsniveau van iemand beëindigen.

Opmerking: U moet uw manageraccounts vanuit Google Ads bewerken, omdat ze niet rechtstreeks kunnen worden ingesteld of gewijzigd via Lokale diensten-advertenties.

Meer informatie over Google Ads-manageraccounts.

Toegang tot facturering en betalingen

U kunt beheren welke gebruikers taken kunnen uitvoeren zoals betalingen verrichten, betaalmethoden wijzigen of facturen ontvangen door mensen toe te voegen aan of te verwijderen uit uw Google-betalingsprofiel in het Google-betalingscentrum.

Opmerking: Als u adverteert via een aangesloten partner, is de bovenstaande informatie niet op u van toepassing. Meer informatie