Brug Parallel Tracking

Parallel Tracking er obligatorisk for søge-, Shopping- og displaykampagner. Parallel Tracking er valgfri til video- og hotelkampagner.

Tidsfristen for indførelse af Parallel Tracking til videokampagner er blevet forlænget til den 30. april 2021. Selvom du allerede har gjort det meste af det, der skal gøres for at implementere Parallel Tracking, opfordrer vi dig til at fuldføre processen og tilvælge funktionen.

Parallel Tracking sender kunderne direkte fra din annonce til din endelige webadresse, mens klikmålingen foregår i baggrunden. Dette er med til at sikre, at din landingsside indlæses hurtigere, hvilket kan betyde, at du går glip af færre besøg.

I denne artikel kan du læse om, hvordan du aktiverer Parallel Tracking, og om de tekniske krav med hensyn til konfiguration af din endelige webadresse og din sporingsskabelon.

Før du begynder

• Kontakt din udbyder af klikmåling for at få bekræftet, at dennes system er kompatibelt med Parallel Tracking. Kompatibiliteten kan variere, alt efter hvilke funktioner du har aktiveret. Hvis systemerne ikke er kompatible, kan det medføre, at klikmålingen ikke fungerer efter hensigten, eller at landingssidens indhold eller layout ikke er som ønsket.
  • Din udbyder af klikmåling kræver muligvis, at du redigerer dine sporingsskabeloner. Det er også muligt, at udbyderen gør det for dig. Få flere oplysninger om sporingsskabeloner
Hvis du udbyder løsninger til klikmåling, kan du finde yderligere oplysninger i vores vejledning til partnere.

Aktivér Parallel Tracking

1. Log ind på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Alle kampagner i navigationsmenuen.
  3. Klik på Indstillinger på sidemenuen til venstre.
  4. Klik på Kontoindstillinger.
  5. Klik på Sporing.
  6. Klik på kontakten ved siden af "Parallel Tracking" for at slå funktionen til.

Du kan teste din sporingskonfiguration for defekte webadresser ved at klikke på knappen Test ud for sporingsskabelonen. Hvis en webadresse er defekt, vises der et rødt x i statuskolonnen. Få flere oplysninger om, hvad dine testresultater kan betyde, ved at læse Test din landingsside.

Selvom der tages mange forholdsregler for at opdage fejl i forbindelse med Parallel Tracking, er det ikke alle fejl, der bliver fanget.