Brug Parallel Tracking

Parallel Tracking er obligatorisk for søge-, Shopping-, display- og videokampagner. Parallel Tracking er valgfrit til hotelkampagner. På nogle konti findes Parallel Tracking muligvis stadig i kontoindstillingerne, men denne mulighed gælder kun for hotelkampagner.

Parallel Tracking sender kunderne direkte fra din annonce til din endelige webadresse, mens klikmålingen foregår i baggrunden. Dette er med til at sikre, at din landingsside indlæses hurtigere, hvilket kan betyde, at du går glip af færre besøg.

I denne artikel kan du læse om, hvordan du aktiverer Parallel Tracking, og om de tekniske krav med hensyn til konfiguration af din endelige webadresse og din sporingsskabelon.

Før du begynder

• Kontakt din udbyder af klikmåling for at få verificeret, at dennes system er kompatibelt med Parallel Tracking. Kompatibiliteten kan variere, alt efter hvilke funktioner du har aktiveret. Hvis systemerne ikke er kompatible, kan det medføre, at klikmålingen ikke fungerer efter hensigten, eller at landingssidens indhold eller layout ikke er som ønsket.
  • Din udbyder af klikmåling kræver muligvis, at du redigerer dine sporingsskabeloner. Det er også muligt, at udbyderen gør det for dig. Få flere oplysninger om sporingsskabeloner
Hvis du udbyder løsninger til klikmåling, kan du finde yderligere oplysninger i vores vejledning til partnere.

Aktivér Parallel Tracking

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.
  1. Klik på ikonet Administrator Admin Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Kontoindstillinger.
  3. Klik på rullemenuen Sporing.
  4. Klik på kontakten ved siden af "Parallel Tracking" for at slå funktionen til. Bemærk! Parallel Tracking gælder kun for Hotelkampagner og kan aktiveres eller deaktiveres.

Du kan teste din sporingskonfiguration for defekte webadresser ved at klikke på knappen Test ud for sporingsskabelonen. Hvis en webadresse er defekt, vises der et rødt x i statuskolonnen. Få flere oplysninger om, hvad dine testresultater kan betyde, ved at læse Test din landingsside.

Selvom der tages mange forholdsregler for at opdage fejl i forbindelse med Parallel Tracking, er det ikke alle fejl, der bliver fanget.