Angi en kampanjekode

Når du konfigurerer fakturering for Smart-kampanjen din, kan du løse inn kampanjekoden du har mottatt. Vi bruker den så fort kontoen din er kvalifisert for å motta kreditten (iht. vilkårene i tilbudet ditt).

Sånn registrerer du kampanjekoder

1. Klikk på verktøyikonet øverst til høyre, og velg Fakturering og betalinger fra rullegardinmenyen.
  2. Klikk på Innstillinger på «Fakturering og betalinger»-siden.
  3. Klikk på Administrer kampanjekoder under Kampanjekoder på Innstillinger-siden.
  4. Oppgi en kampanjekode på Kampanjekoder-siden, og klikk så på Bruk.