Om ditt företags produkter och tjänster

• De produkter och tjänster du väljer hjälper oss att avgöra vilka sökfraser din annons ska visas bredvid.
  • Om ditt företag erbjuder flera olika produkter eller tjänster och du vill marknadsföra alla kan du skapa olika annonser för respektive produkt eller tjänst.

Så fungerar produkter och tjänster

När du registrerar dig för Google Ads eller skapar en ny Smart-kampanj anger du vilken produkt eller tjänst du vill annonsera om, till exempel tandläkare, frisörsalong eller bilhandlare.

Produkten eller tjänsten du väljer avgör vilka sökfraser annonsen visas bredvid, så var noga med att välja en lämplig och specifik företagskategori. När en person inom den inriktade radien söker efter dessa fraser på Google och Google Maps kan din annons visas och bidra till att fler kunder hittar ditt företag.

Redigera dina produkter och tjänster

Du kan redigera dina produkter och tjänster när du vill. Kom ihåg att den produkt eller tjänst du väljer avgör vilka sökfraser din annons visas bredvid. Om du redigerar en produkt eller tjänst ändrar vi även vilka sökfraser som används för att avgöra när annonserna ska visas.

Klicka på länken nedan för anvisningar om hur du ändrar någon av ditt företags produkter eller tjänster.

Ändra en befintlig produkt eller tjänst

1. Logga in på ditt Google Ads-konto.
  2. Klicka på din Smart-kampanj i navigeringsfönstret till vänster för att se översikten.
  3. Rulla ned på sidan. Under Dina annonsinställningar klickar du på Redigera på kortet Produkt eller tjänst.
  4. Redigera företagskategorin eller de produkter eller tjänster du vill annonsera om i kampanjen.
  5. Klicka på Spara.