Om bedriftsprodukter og -tjenester

• Hvilke søkeuttrykk annonsen din kommer til å bli vist ved siden av, avhenger av bedriftsproduktene og -tjenestene du velger.
  • Hvis bedriften din tilbyr en rekke ulike produkter eller tjenester, og du vil markedsføre alle disse, bør du lage én annonse til hver av disse.

Sånn fungerer produkter og tjenester

Når du registrerer deg for Google Ads eller oppretter en ny Smart-kampanje, oppgir du hvilket produkt eller hvilken tjeneste du skal annonsere for. Det kan for eksempel være «Tannlegekontor», «Frisørsalong» eller «Bilforhandler».

Produktet eller tjenesten du angir, er med på å avgjøre hvilke søkeuttrykk annonsen din blir vist ved siden av. Du må derfor velge en bedriftskategori som er spesifikk og gjenspeiler virksomheten. Når noen innenfor den målrette radiusen din søker etter søkeuttrykkene dine på Google eller Google Maps, kan annonsen din bli vist og bidra til at nye kunder blir oppmerksom på bedriften din.

Endre produktene og tjenestene dine

Du kan når som helst endre produktet ditt eller tjenesten din. Husk at produktet eller tjenesten du angir, avgjør hvilke søkeuttrykk annonsen din kan vises ved siden av. Hvis du endrer produktet eller tjenesten, endres også søkeuttrykkene som avgjør når annonsene kan vises.

Klikk på linken nedenfor for å se en veiledning for hvordan du endrer bedriftsprodukter eller -tjenester.

Sånn kan du endre produktet eller tjenesten du for øyeblikket tilbyr

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på navnet på Smart-kampanjen din i navigasjonspanelet til venstre for å se den tilhørende kampanjeoversikten.
  3. Rull nedover på siden. Klikk på Endre under «Annonseinnstillingene dine» på «Produkt eller tjeneste»-kortet.
  4. Endre bedriftskategorien din eller produktene eller tjenestene du vil markedsføre i kampanjen.
  5. Klikk på Lagre.