Opprett en kampanje som når ut til nye kunder

Legg til utvidelser

Hovedforslag: Utvidelser er tillegg det er gratis å legge til, og som gjør annonsen mer effektive

De fleste annonsører bruker utvidelser, og de er viktige for at søkeannonsene skal være effektive. Hva er imidlertid utvidelser? Hvis du noen gang har søkt på Google og har sett en annonse med en ringeknapp, ekstra linker, en adresse eller annen tilleggsinformasjon, har du sett utvidelser.

Med utvidelser blir annonsen din større og mer effektiv – og med dette gir du folk flere grunner til å utføre handlinger direkte fra annonsene dine.

Disse tre utvidelsene anbefales for de aller fleste:

• Utvidelser for nettstedslinker: Med utvidelser for nettstedslinker kan du sende brukerne til bestemte sider på nettstedet ditt, for eksempel siden med åpningstider, en spesifikk produktside eller lignende. Når noen klikker eller trykker på linkene, kommer de direkte til det de vil kjøpe eller finne ut mer om. Hvis du for eksempel driver en sykkelbutikk, kan det være lurt å vise en link kalt «Bysykler», og angi nettadressen for nettstedslinken for siden din som omhandler bysykler. Legg til minst fire nettstedslinker for å øke sannsynligheten for at de vises sammen med annonsene dine (f.eks. Åpningstider, Bysykler, Elektriske sykler, Kontakt oss). Finn ut mer om utvidelser for nettstedslinker.
  • Infomeldinger. Når du bruker infomeldinger, får du mer plass til å legge inn tekst. Når kundene ser annonsene dine med infomeldinger, ser de en større annonse med mer detaljert informasjon om bedriften din, og om produktene og tjenestene du tilbyr. Legg til minst fire infomeldinger for å øke sannsynligheten for at de vises sammen med annonsene dine (f.eks. Gratis frakt, Vi har fått inn nye varer, Store størrelser, Rabatt for nye kunder. Finn ut mer om infoutvidelser.

• Utvidelser med nettstedsinfo. Frist brukerne litt ekstra ved å fremheve ulike aspekter ved produktene og tjenestene du tilbyr, i annonsene dine. Utvidelser med nettstedsinfo vises nedenfor annonseteksten din i form av en overskrift og en liste (f.eks. «Destinasjoner: Hawaii, Costa Rica, Sør-Afrika»). Finn ut mer om utvidelser med nettstedsinfo.

Google Ads tilbyr mange flere utvidelser i tillegg til disse tre, for eksempel adressetillegg (for å markedsføre lokale bedrifter), promoteringsutvidelser (f.eks. i forbindelse med salg i julehøytiden) og anropsutvidelser (for å få anrop fra potensielle kunder). Finn ut mer, og velg utvidelsene du vil bruke.

Se hvordan utvidelser ser ut. SE VIDEOEN