Företagsuppgifter i Lokala tjänster utan kostnad

Vissa företagsuppgifter i Google My Business inkluderas också i enheten Lokala tjänster utan kostnad. Annonsörer som deltar i Lokala tjänster och som har pausat sin annons eller förbrukat sin budget kan inkluderas i enheten Lokala tjänster utan kostnad. Annonsörer i Lokala tjänster som anger ett annonsschema men annonsen inte är schemalagd för att visas kan inkluderas i enheten Lokala tjänster utan kostnad.

Dessa företagsuppgifter visas under betalda listningar, har inte märket Garanteras av Google och är för närvarande endast tillgängliga för vissa tjänstekategorier och områden. Ta reda på om ditt företag kan delta i Lokala tjänster här.

Fyll i formuläret för avancerad verifiering om du vill visa upp ditt företag i enheten utan kostnad.

Vanliga frågor

Varför visas inte mitt företag i enheten Lokala tjänster? Vad kan jag göra för att det ska visas?

Kan mitt företag visas i enheten Lokala tjänster även om det inte har genomgått avancerad verifiering?

• Alla låssmedsföretag i USA och Kanada och garageportföretag i USA som deltar i Lokala tjänster måste genomgå avancerad verifiering. Du kan överklaga resultatet av den avancerade verifieringen här.

Hur rankas företag i enheten Lokala tjänster?

• Rankningen i enheten Lokala tjänster avgörs av ett antal faktorer som hjälper Google att matcha tjänsteleverantörer med kunder.
  • Följande faktorer kan påverka ditt företags rankning i enheten Lokala tjänster:
    • närhet till potentiella kunders platser
    • ditt företags betyg och antal recensioner
    • öppettider

Hur kan jag uppdatera felaktig information i mina företagsuppgifter?

Varför skiljer sig informationen i mina företagsuppgifter i Lokala tjänster från informationen i Google My Business?

Hur tar jag bort mina företagsuppgifter från enheten Lokala tjänster?