Maksuttomat Paikalliset palvelut ‑tiedot

Jotkin Google My Business ‑tiedot sisällytetään maksutta myös Paikalliset palvelut ‑yksikköön. Jos Paikalliset palvelut ‑mainostaja on keskeyttänyt mainoksensa tai jos budjetti on käytetty loppuun, tiedot voidaan sisällyttää Paikalliset palvelut ‑yksikköön maksutta. Jos Paikalliset palvelut ‑mainostaja määrittää mainosten esitysaikataulun, mutta kyseessä on aika, jona mainosta ei aikataulun mukaan näytetä, tiedot voidaan myös sisällyttää Paikalliset palvelut ‑yksikköön maksutta.

Nämä tiedot näytetään maksettujen hakutulosten alapuolella, eikä niissä ole Google Guarantee ‑merkkiä. Tällä hetkellä nämä tiedot ovat käytettävissä ainoastaan tietyille palveluluokille ja tietyillä alueilla. Klikkaa tästä ja ota selvää, voiko oma yrityksesi osallistua Paikalliset palvelut ‑ohjelmaan.

Jos haluat, että yrityksesi tiedot lisätään yksikköön maksutta, täytä Tarkennetun todennuksen pyyntölomake.

UKK

Miksi yritykseni ei näy Paikalliset palvelut ‑yksikössä? Mitä voin tehdä saadakseni sen näkyviin?

Voiko yritykseni näkyä Paikalliset palvelut ‑yksikössä, vaikka se ei läpäissyt tarkennettua todennusta?

• Kaikkien Yhdysvalloissa ja Kanadassa toimivien lukkoseppäyritysten sekä Yhdysvalloissa toimivien autotallinoviin keskittyvien yritysten on läpäistävä tarkennettu todennus, jos ne haluavat osallistua Paikalliset palvelut ‑ohjelmaan. Voit valittaa tarkennetun todennuksen tuloksesta täällä.

Miten yritysten sijoitus määritellään Paikalliset palvelut ‑yksikössä?

• Paikalliset palvelut ‑yksikössä sijoitukseen vaikuttavat useat tekijät, joiden avulla Google saattaa palveluntarjoajat ja kuluttajat yhteen.
  • Paikalliset palvelut ‑yksikössä yrityksesi sijoitukseen vaikuttavat esimerkiksi seuraavat tekijät:
    • läheisyys potentiaalisten asiakkaiden sijainteihin
    • yrityksesi saamat arvostelupisteet ja arvosteluiden määrä
    • aukioloajat.

Miten voin tehdä päivityksen, jos tiedoissa näytetään virheellisiä yritystietoja?

Miksi Paikalliset palvelut ‑tiedoissa on eri tiedot kuin yritykseni Google My Business ‑tiedoissa?

Miten voin poistaa yritykseni tiedot Paikalliset palvelut ‑yksiköstä?