Snabbguide

I den här guiden förklarar vi hur du snabbt hittar viktiga funktioner i Google Ads. Använd bilden som en karta över ditt konto för att hitta funktioner som kampanjsidan, fakturering och delat bibliotek.

1. Navigeringsmeny 2. Sidmeny 3. Meny för underordnad sida 4. Övre fält 5. Tabellverktygsfält

Grundläggande kontohantering

Gå till valfri sida Klicka på GO TO-ikonen 4. och ange vilken sida du vill öppna. Eller skriv G och T på tangentbordet.
Utöka navigeringsmenyn Pilikonen 4.
Kampanjer   Visa alla dina kampanjer genom att klicka på Alla kampanjer 1. och sedan på Kampanjer 2.. Välj kampanjen du vill öppna. 1.
Annonser   Annonser och tillägg 2., Annonser 3.
Sökord   Sökord 2.
Söktermer   Sökord 2., sedan Söktermer 3.
Tillägg   Annonser och tillägg 2., Tillägg 3.
Målgrupper eller remarketing   Målgrupper 2.
Konverteringar och attribution Verktygsikonen 4., sedan avsnittet Mätning
Google Analytics Verktygsikonen 4., sedan avsnittet Mätning
Delat bibliotek Verktygsikonen 4.
Företagsinformation Verktygsikonen 4., sedan avsnittet Konfiguration
Verktyg Verktygsikonen 4.
Sökordsplaneraren Verktygsikonen 4.
Ändringshistorik   Ändringshistorik 2.
Fakturering Verktygsikonen 4.
Hjälp Hjälpikon 4.
Kortkommandon   Tryck på ?-tangenten på tangentbordet för att se en lista över kortkommandon.

Rapporter

Dimensioner Diagramikonen 4., sedan Fördefinierade rapporter
Rapporter och översikter Diagramikonen 4., sedan Rapporter eller Översikter
Utöka tabellen Expand table icon Ikonen Utöka tabellen 5.
Ladda ned download icon Nedladdningsikonen 5.
Filter Filter Filterikonen 5.
Välj kolumner Kolumner Kolumnikonen 5.
Gruppera rader efter Segment- och gruppikonen 5.
Segmentera rader efter Segment- och gruppikonen 5.
Auktionsinformation   Kampanjer, Annonsgrupper eller Sökord 2., sedan Auktionsinformation3.
Automatiska placeringar   Placeringar 2., sedan Var annonserna visades 3.

Avancerade funktioner

Skapa en automatisk regel Ikonen med tre punkter 5.
Ladda upp Ikonen med tre punkter 5.
Massåtgärder Verktygsikonen 4.
Använd flera listor med negativa sökord i kampanjer   Kampanjer 2., välj önskade kampanjer och sedan Redigera 5., sedan Redigera inriktning
Budjusteringar   Målgrupper, Platser, Annonsschema, Enheter eller Avancerad budjust.2.
Målgrupper med endast bud   Har bytt namn till målgruppsobservationer
Målgrupper med inriktning och bud   Har bytt namn till målgruppsinriktning
Målgruppshantering Verktygsikonen 4.
Insikter om målgrupp och källor Verktygsikonen 4., sedan Målgruppshantering, sedan menyn till vänster
Utkast och experiment   Utkast och experiment 2.
Annonsvarianter   Utkast och experiment 2., sedan Annonsvarianter 3.
Automatisk taggning   Alla kampanjer 1., sedan Inställningar 2. och Kontoinställningar 3.

Innehållsuteslutningar

(kontonivå)

Alla kampanjer 1., sedan Inställningar 2. och Kontoinställningar 3.
Webbadressalternativ/spårningsmall (kontonivå)   Alla kampanjer 1., sedan Inställningar 2. och Kontoinställningar 3.
Importera Analytics-mål   Verktygsikonen 4., sedan Konverteringar, sedan , sedan Importera
Webbsidor för konvertering Verktygsikonen 4. , sedan Konverteringar, klicka på en befintlig konvertering och sedan på Webbsidor 3.
Kampanjgrupper Navigeringspanel 1.