Ominaisuuksien sijainnit

Tässä oppaassa kerrotaan, miten löydät tililtäsi nopeasti Google Adsin tärkeimmät ominaisuudet. Katso alla olevasta kuvasta, missä esimerkiksi kampanjasivu, laskutus ja jaettu kirjasto sijaitsevat.

1. Navigointivalikko 2. Sivuvalikko 3. Alasivuvalikko 4. Yläpalkki 5. Taulukon työkalupalkki

Tilinhallinnan perusominaisuudet

Siirry mille tahansa sivulle GO TO ‑kuvake 4. > lisää sen sivun numero, jolle haluat siirtyä. Vaihtoehtoisesti voit painaa G-näppäintä ja sen jälkeen T-näppäintä.
Laajenna navigointivalikko Nuolikuvake 4.
Kampanjat   Jos haluat nähdä kaikki kampanjat, klikkaa Kaikki kampanjat 1. ja sitten Kampanjat 2.. Jos haluat siirtyä tiettyyn kampanjaan, valitse kyseinen kampanja. 1.
Mainokset   Mainokset ja laajennukset 2. > Mainokset 3.
Avainsanat   Avainsanat 2.
Hakutermit   Avainsanat 2. > Hakutermit  3.
Laajennukset   Mainokset ja laajennukset 2. > Laajennukset  3.
Yleisöt tai uudelleenmarkkinointi   Yleisöt 2.
Konversiot ja attribuutio Työkalukuvake 4. > Mittaus-osio
Google Analytics Työkalukuvake 4. > Mittaus-osio
Jaettu kirjasto Työkalukuvake  4.
Bisnesdata Työkalukuvake 4. > Asetukset-osio
Työkalut Työkalukuvake  4.
Avainsanojen suunnittelija Työkalukuvake  4.
Muutoshistoria   Muutoshistoria 2.
Laskutus Työkalukuvake  4.
Ohje Ohjekuvake 4.
Pikanäppäimet   Paina näppäimistön ?-näppäintä, niin näet luettelon pikanäppäimistä.

Raportointi

Ulottuvuudet Kaaviokuvake 4. > Ennalta määritetyt raportit
Raportit ja hallintapaneelit Kaaviokuvake 4. > Raportit tai Hallintapaneelit
Laajenna taulukko Expand table icon Laajenna taulukko ‑kuvake 5.
Lataa download icon Latauskuvake 5.
Suodata Suodatin Suodatinkuvake 5.
Valitse sarakkeet Sarakkeet Sarakekuvake 5.
Rivien ryhmittelyperuste Segmentointi- ja ryhmittelykuvake 5.
Rivien segmentointiperuste Segmentointi- ja ryhmittelykuvake 5.
Huutokauppatilastot   Kampanjat, Mainosryhmät tai Avainsanat 2. > Huutokauppatilastot 3.
Automaattiset sijoittelut   Sijoittelut 2. > Mainosten sijoittelut  3.

Lisäominaisuudet

Luo automaattinen sääntö Kolmen pisteen kuvake 5.
Lataa Kolmen pisteen kuvake 5.
Joukkotoiminnot Työkalukuvake  4.
Useiden negatiivisten avainsanojen luetteloiden käyttöönotto kampanjoissa   Kampanjat 2. (valitse haluamasi kampanjat) > Muokkaa 5. > Muokkaa kohdistusta
Hintatarjouksen muokkaukset   Yleisöt, Sijainnit, Mainosten esitysaikataulu, Laitteet tai Tarkennetut hintatarjouksen muokkaukset2.
Vain hintatarjous ‑yleisöt   Nimetty uudelleen yleisöhavainnoiksi
Kohdistus ja hintatarjous ‑yleisöt   Nimetty uudelleen yleisökohdistukseksi
Yleisön hallinnointi Työkalukuvake  4.
Yleisötilastot ja ‑lähteet Työkalukuvake 4. > Yleisön hallinnointi > vasen valikko
Luonnokset ja kokeilut   Luonnokset ja kokeilut 2.
Mainosmuunnelmat   Luonnokset ja kokeilut 2. > Mainosmuunnelmat 3.
Automaattinen taggaus   Kaikki kampanjat 1. > Asetukset 2. > Tilin asetukset 3.

Sisällön poissulkemiset

(tilitaso)

Kaikki kampanjat 1. > Asetukset 2. > Tilin asetukset 3.
URL-asetukset / seurantamalli (tilitaso)   Kaikki kampanjat 1. > Asetukset 2. > Tilin asetukset 3.
Analytics-tavoitteiden tuominen   Työkalukuvake 4. > Konversiot > > Tuo
Konversioiden verkkosivut Työkalukuvake 4. > Konversiot (klikkaa jotakin konversiota) > Verkkosivut  3.
Kampanjaryhmät Navigaatiopaneeli 1.