Belangrijke update: de Partner-badgestatus is nu in Google Ads beschikbaar

De status van de Google Partner-badge en specialisaties van uw bedrijf zijn nu beschikbaar in Google Ads.

Wat dit voor u en uw bedrijf betekent

De wijziging kan van invloed zijn op de badge- en specialisatiestatus van uw bedrijf. We definiëren gelinkte gebruikers nu op een nieuwe manier. Voorheen konden gebruikers vragen om aan een bedrijf te worden gelinkt. In Google Ads worden echter toegangsniveaus van Google Ads-manageraccounts gebruikt om te bepalen aan welk bedrijf Partners-gebruikers worden gelinkt.

• Gebruikers met beheerderstoegang, standaardtoegang of alleen-lezen toegang kunnen het tabblad Partners-programma en de badge- en specialisatiegegevens van hun bedrijf bekijken.
  • Als gebruikers willen dat hun Google Ads-certificeringen meetellen voor de badge- en specialisatiestatus van het bedrijf, moeten ze beheerders- of standaardtoegang hebben tot het Google Ads-manageraccount of -subbeheerdersaccount van hun bedrijf en moeten ze ervoor hebben gekozen de gegevens in hun Academy for Ads-account te delen. Meer informatie

Als u de badgestatus van uw bedrijf in Google Ads wilt bekijken, logt u in op uw Google Ads-manageraccount en klikt u op het tabblad Partners-programma.

U kunt de badge- en specialisatiestatus van uw bedrijf niet meer bekijken in uw Google Partners-account.

Uw badge downloaden

U kunt als volgt u uw badge downloaden in het nieuwe, verbeterde Google Ads:

1. Ga naar het tabblad Partners-programma van uw bedrijf.
  2. Zoek de kaart met de badgestatus van uw bedrijf.
  3. Klik op het menu met drie stippen en klik vervolgens op Badge-items downloaden. U ontvangt het volgende:
    • Een zip-bestand met badges in verschillende grootten en indelingen voor gebruik op gedrukt marketingmateriaal.
    • Een codefragment voor gebruik van de dynamische badge op uw bedrijfswebsite. U kunt het best samenwerken met uw webmaster als u niet bekend bent met websitebewerking.

Let op: Het kan 24 tot 48 uur duren voordat uw badge beschikbaar is.