Llindars de rànquing d'anunci: definició

Els llindars de rànquing d'anunci determinen la vostra capacitat per competir en una subhasta d'anuncis.

Els llindars es determinen de manera dinàmica en el moment de la subhasta, en funció d'una sèrie de factors, com ara:

• Qualitat de l'anunci: amb l'objectiu de garantir una bona experiència d'anunci per als consumidors, els anuncis de qualitat més baixa tenen un llindar més elevat.
  • Posició de l'anunci: els anuncis que es publiquen en posicions més altes de la pàgina de resultats de la cerca tenen llindars més elevats que els que es publiquen en posicions més baixes. Així, és més probable que els usuaris vegin anuncis de qualitat a les primeres posicions de la pàgina.
  • Senyals i atributs d'usuari com ara la ubicació i el tipus de dispositiu: els llindars poden variar segons els atributs dels usuaris, com ara la ubicació (és possible que els llindars siguin diferents d'un país a un altre) i el dispositiu que faci servir (per exemple, mòbil o ordinador).
  • Tema i naturalesa de la cerca: els llindars poden variar segons la naturalesa dels termes de cerca que faci servir l'usuari. Per exemple, els llindars per als termes relacionats amb casaments poden ser diferents dels relacionats amb classes de fabricació de cistells.

Tant si pensem en els anuncis que veuen els usuaris com en el preu que paguen els anunciants, aquests factors garanteixen que es tenen en compte en la mesura adequada la qualitat de l'experiència d'usuari, les ofertes dels anunciants i el valor que aquests anunciants donen a la interacció dels usuaris amb els anuncis.

Com repercuteixen els llindars de rànquing d'anunci en el CPC

El cost per clic (CPC) real es calcula en funció del rànquing d'anunci, inclosos els llindars i la competència de la resta d'anunciants.

Si el vostre anunci és l'únic apte per mostrar-se (per exemple, perquè cap dels competidors no ha superat els seus llindars de rànquing d'anunci), pagareu el preu de reserva (el llindar arrodonit a la unitat mínima facturable del vostre país, que als Estats Units, per exemple, seria el centau següent). Per tant, l'anunci us podria sortir relativament car en funció de la seva qualitat i dels llindars de rànquing d'anunci, fins i tot encara que no es mostri cap més anunci just a sota.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now