Om Smart-kampanjer i Google Displaynettverk

Smart-kampanjer kjører både på Googles søkenettverk og i Google Displaynettverk. Med annonser i Søkenettverket kan du nå ut til folk når de allerede søker etter bestemte varer eller tjenester, mens du med annonser i Displaynettverket kan fange folks oppmerksomhet litt tidligere i kjøpssyklusen. Dette betyr at du kan få vist annonsene dine til folk før de begynner å søke etter det du tilbyr, noe som kan være utslagsgivende for den overordnede annonseringsstrategien din. Du kan for eksempel nå ut til folk på Displaynettverket mens de surfer på favorittnettstedene sine, viser en YouTube-video til en venn, sjekker Gmail-kontoen sin eller bruker mobilenheter og apper.

Velg bort Displaynettverket

For å velge bort kjøring av Smart-kampanjer på Displaynettverket kan du fylle ut dette skjemaet for bortvalg. Forespørsler behandles vanligvis på ukentlig basis.

Link til beslektet innhold