Om Smart-kampagner på Google Displaynetværket

Smart-kampagner kører både på Google Søgenetværket og Google Displaynetværket. På Søgenetværket kan du nå ud til folk, mens de søger efter bestemte produkter eller tjenester, men på Displaynetværket kan du fange deres opmærksomhed på et tidligere stadie i købscyklussen. Du kan nemlig vise dine annoncer for dem, allerede inden de begynder at søge efter det, du tilbyder, og det kan være afgørende for din overordnede annonceringsstrategi. Du kan f.eks. nå ud til folk på Displaynetværket, når de besøger deres foretrukne websites, viser en ven en YouTube-video, tjekker deres Gmail-konto eller bruger mobilenheder og apps.

Fravalg af Displaynetværket

Hvis du vil fravælge kørsel af dine Smart-kampagner på Displaynetværket, skal du udfylde denne formular til fravalg. Anmodninger behandles typisk på ugentlig basis.

Relateret link