Om Google Partners-kampanjerbjudanden

Kampanjerbjudanden är en förmån som ger kvalificerade* Premier-partner och Google Partners tillgodohavanden. För nya konton som är kvalificerade utfärdar vi ett kampanjerbjudande på upp till 500 USD (eller motsvarande i lokal valuta) till kontot när det når det nödvändiga utgiftsbeloppet på 500 USD. Nya kundkonton har 60 dagar på sig (från första exponering) att spendera 500 USD för att kvalificera sig. Kampanjerbjudanden kan variera beroende på kontots faktureringsland. Nedan hittar du anvisningar om hur du tar reda på vilka kampanjerbjudanden som är tillgängliga i ditt land.

Kvalificerade partner som har aktiverat kampanjerbjudanden på fliken Partners-programmet börjar få mer värdefulla erbjudanden när de får sitt nya Partner-märke i februari 2022. Du kan hitta erbjudanden som har tillämpats under de senaste 90 dagarna genom att klicka på kortet för kampanjerbjudanden på fliken Google Ads-partner.

*Användarvillkoren för varje kampanj kan variera beroende på land och kampanj. Läs våra allmänna villkor för våra kampanjkoder.

Kontokvalificering

Alla konton som hanteras av ett Google Ads-förvaltarkonto får ett kampanjerbjudande om det uppfyller följande krav:

• Förvaltarkontot är Premier-partner eller Partner.
  • Kampanjerbjudanden har aktiverats.
  • Kontot har inga andra kampanjer.
  • Kontot faktureras i ett land där Google Partners-kampanjerbjudanden erbjuds.
  • Annonsören är ny hos Google Ads.

Se de fullständiga användarvillkoren här.

Aktivera kampanjerbjudanden

Så här använder du funktionen Kampanjerbjudanden:

1. Logga in på ditt Google Ads-konto.
  2. Klicka på fliken Partners-programmet och leta reda på kortet Kampanjerbjudanden.
  3. Klicka på Visa detaljer och välj .
  4. Klicka på Spara.

Så fungerar kampanjerbjudanden

När du har aktiverat kampanjerbjudanden tillämpas de automatiskt på kvalificerade konton som inte har använts i Google Ads tidigare. Det kan ta upp till 35 dagar innan kampanjerbjudanden tillämpas. Klicka på Visa detaljer om du vill se vilka kampanjer som kommer att tillämpas på dina konton.

Kom ihåg:

• Kampanjerbjudandena tillämpas inte omedelbart. Ditt konto genomsöks några gånger och kvalificerade kampanjerbjudanden tillämpas på kvalificerade konton förutsatt att de har haft sin första exponering. Det kan ta upp till 35 dagar innan kampanjerbjudanden tillämpas.
  • Du kan inte generera ett kampanjerbjudande i avsnittet Partners-programmet för att skicka till dina potentiella kunder.
  • Du kan inte välja specifika konton för att tillämpa kampanjerbjudanden. Dessa tillämpas i stället automatiskt på alla behöriga nya konton.
  • Om du har aktiverat kampanjerbjudanden är du ensamt ansvarig för att kommunicera med konton som är länkade till ditt Google Ads-förvaltarkonto. Enskilda konton får inte aviseringar om tillämpade kampanjer.

Det finns ingen maxgräns för hur många kampanjer som kan beviljas via ditt förvaltarkonto. Nya kampanjer tillämpas emellertid mindre ofta när värdet av dessa kampanjer är lika med det belopp som kontot använt under en viss tidsperiod. När kampanjerna minskar visas en varning längst upp på kortet Kampanjerbjudanden.

Ta reda på vilka kampanjerbjudanden som är tillgängliga i ditt land

Så här ser du dina tillgängliga kampanjerbjudanden:

1. Logga in på ditt Google Ads-konto.
  2. Klicka på fliken Partners-programmet och leta reda på kortet Kampanjerbjudanden.
  3. Klicka på Visa detaljer.
  4. Leta efter avsnittet Erbjudanden och klicka på pilen för att utöka innehållet. I tabellen visas dina tillgängliga erbjudanden per land och belopp.

Kontrollera vilka kampanjerbjudanden som har tillämpats

Så här ser du vilka kampanjerbjudanden som har tillämpats under de senaste 90 dagarna:

1. Logga in på ditt Google Ads-konto.
  2. Klicka på fliken Partners-programmet och leta reda på kortet Kampanjerbjudanden.
  3. Klicka på Visa detaljer.
  4. Leta upp avsnittet Kampanjerbjudanden tillämpas. Tabellen visar konton som är länkade till det förvaltarkonto där ett Partners-kampanjerbjudande har tillämpats under de senaste 90 dagarna.

Relaterad länk