Om Google Partners-promoteringstilbud

Gjennom promoteringstilbud gir vi annonsebonuser til kvalifiserte* partnere og de med Premier Partner-status. Vi gir en markedsføringsbonus pålydende USD 500 (eller tilsvarende i lokal valuta) til nye, kvalifiserte kontoer så fort det påkrevde forbruket på USD 500 er påløpt. I nye kundekontoer må forbruket utgjøre USD 500 innen 60 dager (fra første visning) for at bonusen skal utløses. Hvilke promoteringstilbud partnere får, kan variere etter faktureringslandet oppgitt i den aktuelle kontoen. Nedenfor finner du en veiledning i hvordan du kan se hvilke promoteringstilbud som er tilgjengelige i landet du bor i.

Kvalifiserte partnere som har slått på promoteringstilbud på «Partners-programmet»-fanen, gis mer verdifulle tilbud når de får det nye Partners-merket i februar 2022. Du kan se tilbudene fra de siste 90 dagene ved å klikke på Promoteringstilbud-kortet på Partnere-fanen i Google Ads.

*Vilkårene de enkelte tilbudene er underlagt, kan variere etter land eller tilbud. Se de generelle vilkårene for promoteringskoder.

Kontokvalifisering

Enhver konto som administreres av en Google Ads-managerkonto, får tildelt et promoteringstilbud såfremt disse kravene innfris i kontoen:

• Managerkontoen har partnerstatus eller Premier Partner-status.
  • Promoteringstilbud er slått på.
  • Ingen promoteringstilbud er løst inn i kontoen.
  • Kontoen har faktureringsadresse i et land der Google Partners-promoteringstilbud tilbys.
  • Annonsøren har ikke brukt Google Ads før.

Se de fullstendige vilkårene her.

Slik kan du aktivere promoteringstilbud

Slik kan du bruke funksjonen for promoteringstilbud:

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på «Partners-programmet»-fanen, og se etter «Promoteringstilbud»-kortet.
  3. Klikk på Se detaljer, og velg .
  4. Klikk på Lagre.

Slik fungerer promoteringstilbud

Når du har slått på promoteringstilbud, blir slike tilbud automatisk tildelt kvalifiserte kontoer som nylig er registrert i Google Ads. Det kan ta opptil 35 dager før promoteringstilbud tildeles. Klikk på Se detaljer for å sjekke hvilke promoteringer kontoene dine får tildelt.

Merk:

• Promoteringstilbud blir ikke tildelt umiddelbart. Kontoen din blir sjekket noen ganger, og alle kvalifiserte kontoer får tildelt de relevante promoteringstilbudene så lenge minst 1 annonse fra kontoen er vist. Det kan ta opptil 35 dager før promoteringstilbud tildeles.
  • Du kan ikke generere promoteringstilbud i «Partners-programmet»-delen og så sende disse til potensielle kunder.
  • Du kan ikke velge hvilke kontoer som skal få tildelt promoteringstilbud, for de tildeles automatisk til alle nye, kvalifiserte kontoer.
  • Hvis du har aktivert promoteringstilbud, er du selv ansvarlig for å videreformidle dette til kontoer underordnet Google Ads-managerkontoen din. Det blir ikke sendt varsler om tildelte kampanjetilbud til personlige kontoer.

Det finnes ingen grense for hvor mange promoteringer som kan tildeles via managerkontoen din. Nye promoteringer tildeles imidlertid sjeldnere når verdien av disse tilbudene er lik totalbeløpet som er brukt i kontoen over en viss tidsperiode. Du får se et varsel øverst på Promoteringstilbud-kortet hvis tildelingen av promoteringer har avtatt i hyppighet.

Slik kan du se hvilke promoteringstilbud som er tilgjengelige i landet ditt

Sjekk hvilke promoteringstilbud du har tilgang til, ved å følge denne fremgangsmåten:

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på «Partners-programmet»-fanen, og finn «Promoteringstilbud»-kortet.
  3. Klikk på Se detaljer.
  4. Finn Tilbud-delen, og klikk på pilen for å vise den. I tabellen kan du se de tilbudene du har tilgang til, etter land og beløp.

Slik kan du se hvilke promoteringstilbud du har fått

Se hvilke promoteringstilbud du har fått i løpet av de siste 90 dagene, ved å følge denne fremgangsmåten:

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på «Partners-programmet»-fanen, og finn «Promoteringstilbud»-kortet.
  3. Klikk på Se detaljer.
  4. Finn «Promoteringstilbud som er løst inn»-delen. I tabellen kan du se de kontoene som per nå er underlagt managerkontoen, og som er tildelt et Partners-promoteringstilbud i løpet av de siste 90 dagene.

Link til beslektet innhold