Tietoja Google Partnersin kampanjatarjouksista

Kampanjatarjousten aikana ehdot täyttäville Google Ads ‑tileillesi annetaan kampanjatarjouksia. Ehdot täyttäville tileille myönnetään kampanjasaldoa tilin mainoskulutusta vastaava summa. Maksamme esimerkiksi 30 päivän kulutusta vastaavan summan jopa 100 dollariin asti. Kampanjatarjoukset voivat vaihdella yrityksen tunnuksen ja laskutusmaan mukaan.

Tilin kelpoisuus

Tileillä, joita hoidetaan Google Adsin hallinnoijan tilin avulla, otetaan käyttöön kampanjatarjous, jos ne täyttävät seuraavat vaatimukset:

• Kampanjatarjoukset on asetettu päälle.
  • Tilillä ei ole otettu käyttöön muita tarjouksia.
  • Google Partners ‑tarjouksia myönnetään tilin laskutusmaassa.
  • Tilin ensimmäinen mainoksen näyttökerta on viimeisen 14 päivän ajalta.

Lue käyttöehdot kokonaisuudessaan täällä.

Kampanjatarjousten aktivoiminen

Kampanjatarjoukset-ominaisuuden käyttäminen:

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa Partners-ohjelma-välilehteä ja etsi vasemmasta yläkulmasta Kampanjatarjoukset-kortti.
  3. Klikkaa Näytä tiedot ja valitse Käytössä.
  4. Klikkaa Tallenna.

Kampanjatarjousten toiminta

Kun olet asettanut kampanjatarjoukset päälle, niitä käytetään automaattisesti ehdot täyttävillä tileillä, joiden ensimmäinen mainoksen impressio on 14 viime päivän ajalta. Voit katsoa tileillä käytettävät tarjoukset klikkaamalla Näytä tiedot.

Muistettavaa

• Kampanjatarjouksia ei oteta käyttöön heti. Tili tarkastetaan muutaman kerran päivässä, ja soveltuvat kampanjatarjoukset otetaan käyttöön ehdot täyttävillä tileillä, joilla on vähintään yksi impressio.
  • Et voi luoda Partners-ohjelma-osiossa potentiaalisille asiakkaille lähetettäviä kampanjatarjouksia.
  • Et voi valita tiettyjä tilejä, joilla kampanjatarjoukset otetaan käyttöön. Sen sijaan kampanjatarjoukset otetaan käyttöön automaattisesti kaikilla ehdot täyttävillä uusilla tileillä.

Hallinnoijan tilin kautta myönnetyille tarjouksille ei ole määrärajaa. Uusia tarjouksia kuitenkin otetaan käyttöön harvemmin, kun kyseisten tarjousten arvo vastaa kokonaisrahasummaa, jonka tili on kuluttanut tietyn ajanjakson aikana. Kun tarjousten myöntämistä on vähennetty, näet varoituksen Kampanjatarjoukset-kortin yläreunassa.

Saatavilla olevien kampanjatarjousten katsominen

Näet saatavilla olevat kampanjatarjoukset seuraavasti:

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa Partners-ohjelma-välilehteä ja etsi Kampanjatarjoukset-kortti.
  3. Klikkaa Näytä tiedot.
  4. Etsi Tarjoukset-osio ja laajenna se klikkaamalla nuolta. Taulukossa näkyvät saatavilla olevat kampanjatarjoukset maan ja summan mukaan.

Käyttöönotettujen kampanjatarjousten katsominen

90 viime päivän aikana käyttöönotettujen kampanjatarjousten katsominen:

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa Partners-ohjelma-välilehteä ja etsi Kampanjatarjoukset-kortti.
  3. Klikkaa Näytä tiedot.
  4. Etsi Käytössä olevat kampanjatarjoukset ‑osio. Taulukossa näytetään ne tällä hetkellä hallinnoijan tilin alaiset tilit, joilla Partners-kampanjatarjous on otettu käyttöön 90 viime päivän aikana.