Tietoja Google Partnersin kampanjatarjouksista

Kampanjatarjoukset-ominaisuus antaa ehdot täyttäville Google Ads ‑tileille kampanjatarjouksia. Ehdot täyttäville tileille maksetaan tarjoushyvitystä tilin kulutusta vastaava summa. Maksamme esimerkiksi 30 päivän kulutusta vastaavan summan jopa 100 euroon asti. Kampanjatarjoukset voivat vaihdella yrityksen tunnuksen tilan ja tilin laskutusmaan mukaan.

Tilin kelpoisuus

Tileillä, joita hoidetaan Google Adsin hallinnoijan tilin avulla, otetaan käyttöön kampanjatarjous, jos ne täyttävät seuraavat vaatimukset:

• Kampanjatarjoukset on otettu käyttöön.
  • Tilillä ei ole otettu käyttöön muita tarjouksia.
  • Google Partners ‑tarjouksia myönnetään tilin laskutusmaassa.
  • Tilin ensimmäinen mainoksen impressio on 14 viime päivän ajalta.

Lue käyttöehdot kokonaisuudessaan täältä.

Kampanjatarjousten aktivoiminen

Kampanjatarjoukset-ominaisuuden käyttäminen:

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa Partners-ohjelma-välilehteä ja etsi vasemmasta yläkulmasta Kampanjatarjoukset-kortti.
  3. Klikkaa Näytä tiedot ja valitse Käytössä.
  4. Klikkaa Tallenna.

Kampanjatarjousten toiminta

Kun olet ottanut kampanjatarjoukset käyttöön, niitä käytetään automaattisesti niillä ehdot täyttävillä tileillä, joiden ensimmäinen mainoksen impressio on 14 viime päivän ajalta. Voit katsoa tileillä käytettävät tarjoukset klikkaamalla Näytä tiedot.

Muistettavaa

• Kampanjatarjouksia ei oteta käyttöön heti. Tili tarkastetaan muutama kerta päivässä, ja soveltuvat kampanjatarjoukset otetaan käyttöön ehdot täyttävillä tileillä, kun niillä on vähintään yksi impressio.
  • Et voi luoda Partners-ohjelma-osiossa potentiaalisille asiakkaille lähetettäviä kampanjatarjouksia.
  • Et voi valita tiettyjä tilejä, joilla kampanjatarjoukset otetaan käyttöön. Sen sijaan kampanjatarjoukset otetaan käyttöön automaattisesti kaikilla ehdot täyttävillä uusilla tileillä.

Hallinnoijan tilin kautta myönnetyille tarjouksille ei ole määrärajaa. Uusia tarjouksia kuitenkin otetaan käyttöön harvemmin, kun kyseisten tarjousten arvo vastaa kokonaisrahasummaa, jonka tili on kuluttanut tietyn ajanjakson aikana. Kun tarjousten myöntämistä on vähennetty, näet varoituksen Kampanjatarjoukset-kortin yläreunassa.

Saatavilla olevien kampanjatarjousten katsominen

Saatavilla olevien kampanjatarjousten katsominen:

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa Partners-ohjelma-välilehteä ja etsi Kampanjatarjoukset-kortti.
  3. Klikkaa Näytä tiedot.
  4. Etsi Tarjoukset-osio ja laajenna se klikkaamalla nuolta.  Taulukossa näkyvät saatavilla olevat kampanjatarjoukset maan ja summan mukaan.

Käyttöönotettujen kampanjatarjousten katsominen

90 viime päivän aikana käyttöönotettujen kampanjatarjousten katsominen:

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa Partners-ohjelma-välilehteä ja etsi Kampanjatarjoukset-kortti.
  3. Klikkaa Näytä tiedot.
  4. Etsi Käytössä olevat kampanjatarjoukset ‑osio. Taulukossa näytetään ne tällä hetkellä hallinnoijan tilin alaiset tilit, joilla Partners-kampanjatarjous on otettu käyttöön 90 viime päivän aikana.
Aiemmin käyttöönotettujen kampanjatarjousten historiaa ei siirretty Partners-portaalista Google Adsiin. Kaikki uudet kampanjatarjoukset, jotka on otettu käyttöön siirron jälkeen, alkavat kuitenkin näkyä käytössä olevien kampanjatarjousten luettelossa, ja joulukuun 2018 puolivälissä historia täyttyy kaikilla niillä tarjouksilla, jotka on otettu käyttöön 90 viime päivän kuluessa siirron jälkeen.