Google Partners ‑kampanjatarjoukset

Kampanjatarjoukset on ehdot* täyttäville Partnereille ja Premier Partnereille myönnettävä etu. Ehdot täyttäville uusille tileille myönnetään enintään 500 $:n tarjoushyvitys (tai vastaava summa paikallisessa valuutassa), kun tilillä on käytetty ensin 500 $. Uusilla asiakastileillä on ensimmäisen impression jälkeen 60 päivää aikaa käyttää 500 $. Kampanjatarjoukset voivat vaihdella tilin laskutusmaan mukaan. Alla olevien ohjeiden avulla voit tarkistaa, mitkä kampanjatarjoukset ovat saatavilla maassasi.

Ehdot täyttävät kumppanit, jotka ovat laittaneet kampanjatarjoukset päälle Partners-ohjelma-välilehdeltä, alkavat saada entistä parempia tarjouksia saatuaan uuden Partner-tunnuksen helmikuussa 2022. Tarjoukset, jotka on otettu käyttöön 90 viime päivän aikana, saa näkyviin klikkaamalla Google Adsin Partners-ohjelma-välilehdeltä Kampanjatarjoukset-korttia.

* Tarjouksen käyttöehdot voivat vaihdella maan tai tarjouksen mukaan. Muista tutustua tarjouskoodien yleisiin käyttöehtoihin.

Millainen on hyväksyttävä tili

Tilille voidaan myöntää kampanjatarjous, jos sitä hoidetaan Google Adsin hallinnoijan tilin kautta ja seuraavat vaatimukset täyttyvät:

• Hallinnoijan tili kuuluu Partnerille tai Premier Partnerille.
  • Kampanjatarjoukset on laitettu päälle.
  • Tilillä ei ole otettu käyttöön muita tarjouksia.
  • Tilin laskutusmaassa myönnetään Google Partners ‐kampanjatarjouksia.
  • Kyseessä on uusi Google Ads ‑mainostaja.

Lue käyttöehdot kokonaisuudessaan täältä.

Näin aktivoit kampanjatarjoukset

Voit laittaa Kampanjatarjoukset-ominaisuuden päälle näin:

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Valitse Partners-ohjelma-välilehti ja etsi Kampanjatarjoukset-kortti.
  3. Klikkaa Näytä tiedot ja valitse Käytössä.
  4. Klikkaa Tallenna.

Näin kampanjatarjoukset toimivat

Kun olet laittanut kampanjatarjoukset päälle, ne otetaan automaattisesti käyttöön ehdot täyttävillä uusilla Google Ads ‐tileillä. Kampanjatarjoukset tulevat voimaan 35 päivän kuluessa. Voit tarkistaa tilejäsi koskevat tarjoukset klikkaamalla Näytä tiedot.

Hyvä muistaa

• Kampanjatarjouksia ei oteta käyttöön heti. Tilisi tarkastetaan muutaman kerran ja sovellettavat kampanjatarjoukset otetaan käyttöön ehdot täyttävillä tileillä, kun niille on kertynyt vähintään yksi impressio. Kampanjatarjoukset tulevat voimaan 35 päivän kuluessa.
  • Partners-ohjelma-kohdassa ei voi luoda potentiaalisille asiakkaille lähetettäviä kampanjatarjouksia.
  • Et voi valita, millä tileillä kampanjatarjoukset otetaan käyttöön. Käyttöönotto tapahtuu automaattisesti kaikilla ehdot täyttävillä uusilla tileillä.
  • Jos olet laittanut kampanjatarjoukset päälle, vastuullasi on tiedottaa asiasta tileille, jotka on linkitetty Google Adsin hallinnoijan tiliisi. Yksittäiset tilit eivät saa ilmoituksia myönnetyistä tarjouksista.

Hallinnoijan tilin kautta myönnettävien tarjousten määrää ei ole rajoitettu. Uusia tarjouksia otetaan kuitenkin käyttöön harvemmin sen jälkeen, kun niiden arvo vastaa kokonaissummaa, joka tilillä on käytetty tietyllä aikavälillä. Kun tarjousten myöntämistä on vähennetty, näet ilmoituksen Kampanjatarjoukset-kortin yläreunassa.

Näin tarkistat saatavilla olevat kampanjatarjoukset

Näin voit katsoa, mitkä kampanjatarjoukset ovat saatavilla maassasi:

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Valitse Partners-ohjelma-välilehti ja etsi Kampanjatarjoukset-kortti.
  3. Klikkaa Näytä tiedot.
  4. Etsi Tarjoukset-osio ja laajenna se klikkaamalla nuolta. Taulukossa näkyvät saatavilla olevat kampanjatarjoukset maan ja summan mukaan.

Näin tarkistat käyttöönotetut kampanjatarjoukset

Näin voit katsoa, mitä kampanjatarjouksia on otettu käyttöön 90 viime päivän aikana:

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Valitse Partners-ohjelma-välilehti ja etsi Kampanjatarjoukset-kortti.
  3. Klikkaa Näytä tiedot.
  4. Etsi kohta Käytössä olevat kampanjatarjoukset. Taulukossa näkyvät ne hallinnoijan tiliin linkitetyt tilit, joilla on otettu käyttöön Partners-kampanjatarjous 90 viime päivän aikana.

Aiheeseen liittyvä linkki