Kaupan myynti (datakumppani) ‑konversioseurannan määrittäminen

Kaupan myynti (datakumppani) ‑konversioseuranta on offline-konversioseurannan tyyppi, jossa kolmantena osapuolena toimiva datakumppani vertaa asiakassuhdehallinnassa seuraamiasi offline-myyntitietoja mainostesi klikkauksiin. Tietojen vertailu tehdään verkkosivuston seurantatagin avulla. Datakumppani tuo tämän jälkeen konversiosi Google Adsiin, jolloin näet, millä avainsanoilla, mainoksilla, mainosryhmillä ja kampanjoilla on todennäköisesti suurin vaikutus kaupan myyntiin.

Ennen kuin aloitat

Kaupan myynti ‑konversiot ovat vain sellaisten suurien mainostajien käytettävissä, joilla on useita kivijalkakauppoja. Kysy tilisi edustajalta, ovatko kaupan myynti ‑konversiot yrityksesi käytettävissä. Tilisi edustajan on rekisteröitävä sinut kaupan myynti ‑konversioiden käyttäjäksi. Edustaja myös auttaa sinua määritysprosessissa.

Jos haluat seurata kaupan myynti ‑konversioita, sinun on tehtävä myös seuraavat asiat:

Ohjeet

Sinun on otettava Kaupan myynti (datakumppani) ‑konversioseuranta käyttöön Google Ads ‑tilisi edustajan kanssa. Hän käy kanssasi läpi seuraavat vaiheet:

1. Määritä datakumppaneille sovellusliittymän käyttöoikeus. Datakumppanien on pyydettävä Google Ads ‑sovellusliittymän käyttöoikeutta. Sinun on sen jälkeen vahvistettava datakumppanien pyyntö Google Ads ‑tililläsi.
  2. Luo asiakkuudenhallintajärjestelmästä tiedosto datakumppanin antaman mallin pohjalta ja lähetä tiedosto kumppanille. Aloita lähettämällä harjoitustiedosto varmistaaksesi, että kaikki toimii oikein. Lähetä sen jälkeen datakumppanin vaatimusten mukainen tiedosto säännöllisesti datakumppanille, jotta hän voi seurata konversioitasi.
  3. Datakumppani antaa sinulle konversioseurannan tagin, jonka lisäät verkkosivustollesi.
  4. Tilisi edustaja määrittää Google Ads ‑tilillesi kaupan myynnin konversiotapahtumat.

Aiheeseen liittyvä linkki