Ostot kaupasta (suora lataus) ‑konversioiden tuomiseen liittyvien ongelmien korjaaminen

Kun tuot kaupan tapahtumia Google Adsiin, lataamasi datan on oltava oikeassa muodossa, jotta se voidaan yhdistää Google-dataan. Yhdistämisongelmia ilmenee yleensä, kun sarakeotsikoita ei ole muotoiltu oikein tai kun dataa ei ole tiivistetty oikealla tavalla SHA-256-algoritmilla.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit ladata kaupan tapahtumia koskevan datan onnistuneesti ja ratkaista latauksiin liittyviä ongelmia. Lue lisätietoja offline-tapahtumien lataamisesta.

Ohjeet

Tapahtumadatan määrän kasvattaminen

Ostot kaupasta (suora lataus) ‑datatiedostojen on oltava tiettyjen muotoiluohjeiden mukaisia, jotta ne voidaan yhdistää Google-dataan. Virheellinen muotoilu tai tiivistys voi aiheuttaa latausvirheen tai sen, että yhdistettäviä tapahtumia on vähän. Noudata näitä ohjeita, ennen kuin lataat tiedoston:

Muotoiluohjeet

• Lataa tapahtumadata käyttämällä jotakin seuraavista tiedostomuodoista: CSV, Excel, Google Sheets, HTTPS tai SFTP.
  • Käytä seuraavia sarakeotsikoita ja varmista, että ne on kirjoitettu oikein:
    • Email
    • Phone Number
    • First Name
    • Last Name
    • City
    • State
    • Country
    • Zip Code
    • Conversion Name
    • Conversion Time
    • Conversion Value
    • Conversion Currency.
  • Kaikissa sähköpostiosoitteissa on oltava verkkotunnuksen nimi, kuten gmail.com tai hotmail.co.jp.
  • Varmista, että kaikki merkit on kirjoitettu pienillä kirjaimilla, ja poista kaikki ylimääräiset välilyönnit sähköpostiosoitteiden ja nimien edestä, jäljestä ja välistä.
  • Sähköpostiosoitteita, joissa on painomerkkejä (esimerkiksi è, é, ê ja ë), ei yhdistetä. First name- ja Last name ‑sarakkeissa voi kuitenkin olla painomerkkejä.
  • Asiakkaiden nimissä ei saa käyttää etuliitteitä (kuten hra).
  • Conversion Name ‑sarakkeessa olevissa merkinnöissä on käytettävä tarkalleen samaa kirjoitusasua ja kirjainkokoa kuin Google Ads ‑tilillä luodussa konversiotapahtumassa.
  • Uskollisuusprosentti ja tapahtumien latausprosentti on lisättävä parametreina. Näiden prosenttiosuuksien on oltava välillä 0–1 (oltava suurempia kuin 0).

Tiivistysohjeet

• Seuraavat sarakkeet on tiivistettävä SHA-256-algoritmilla (huom. Tiivistämätöntä dataa tuetaan Google Ads ‑käyttöliittymän kautta tapahtuvien .csv-tiedoston yksittäisten latausten yhteydessä, ja näiden sarakkeiden sisältämä data tiivistetään automaattisesti selaimessa lähettämisen yhteydessä):
    • Email
    • Phone Number
    • First Name
    • Last Name.
  • Seuraavia sarakkeita ei saa tiivistää:
    • City
    • State
    • Country
    • Zip Code.
  • Huomaa, että asiakaspuolen tiivistämistä tuetaan vain Google Ads ‑käyttöliittymän kautta ladattujen .csv-muotoisten tiedostojen yhteydessä. Muita tiedostomuotoja (esim. XLS ja Google Sheets) ja lataustyyppejä (esim. ajoitettuja latauksia ja Google Ads ‑sovellusliittymää (AdWords-sovellusliittymää)) ei tällä hetkellä tueta, ja ne on tiivistettävä manuaalisesti ennen lataamista.

Voit ladata myös tiivistysvirheitä sisältävän tapahtumadatan (kuten sähköpostiosoitteet, joissa on välilyöntejä), mutta dataa ei todennäköisesti yhdistetä Google-dataan.

Muotoiluvirheiden tarkistaminen tiedoston esikatselulla

Voit tarkistaa esikatselun avulla, onnistuiko datan lataaminen. Tee laskentataulukon kertaluontoinen lataus seuraamalla annettuja ohjeita, mutta klikkaa Käytä-vaihtoehdon sijasta Esikatselu. Saat ilmoituksen riveiltä löytyneistä virheistä. Virheen sisältäviä rivejä ei käsitellä, kun otat tiedoston käyttöön.

Kun katselet esikatselun tietoja, Muutos-sarakkeessa näkyy virheiden määrä sekä muita tietoja, kuten konversion nimi, konversioaika ja konversioarvo.

Tila-sarakkeessa näkyvät rivin tila sekä virheilmoitukset.

Useiden konversiotapahtumien käyttäminen

Voit luoda useita kaupan myyntiin liittyviä konversiotapahtumia, jotta voit seurata erityyppisiä tapahtumia, kuten tuoteluokkaa ja mainoskanavaa.

Varmista, että tiedostossa olevat konversioiden nimet vastaavat tarkalleen Konversion nimi ‑sarakkeen nimiä. Koska tarvitset tapahtumien lataamista varten vähimmäismäärän konversioita, sinun kannattaa valita ennen kaikkea yleisiä konversiotapahtumia.

Muista, että voit ladata tapahtumat päivittäisen lataamisen sijasta myös viikoittain tai joka toinen viikko, jotta dataa on varmasti riittävästi.

Latauksissa olevien virheiden vianetsintä

Jos saat tiedoston esikatselun aikana virheilmoituksen, etsi virhe alla olevasta taulukosta ja noudata suositeltua korjausta.

Virhe/ongelma Korjausohjeet
    Parametrit-riviltä puuttuu uskollisuusprosentti. Syötä uskollisuusprosentti Parametrit-riville. Osuuden on oltava välillä 0–1 (pois lukien 0).
    Uskollisuusprosentti ei ole 0–1 (pois lukien 0). Syötä uskollisuusprosentti väliltä 0–1 (pois lukien 0).
    Parametrit-riviltä puuttuu tapahtumien latausprosentti. Syötä tapahtumien latausprosentti Parametrit-riville. Tapahtumien latausprosentti on lataamasi myynnin osuus kaikesta myynnistä, jonka voit yhdistää asiakkaaseen. Osuuden on oltava välillä 0–1 (pois lukien 0). Jos esimerkiksi lataat puolet myynnistä, jonka voit yhdistää asiakkaaseen, tapahtumien latausprosentti on 0,5 eli 50 %.
    Tapahtumien latausprosentti ei ole 0–1. Syötä tapahtumien latausprosentti väliltä 0–1 (pois lukien 0).
    Email-sarakkeen arvoa ei ole tiivistetty. Sähköpostiosoitteet on tiivistettävä SHA-256-algoritmilla.
    First Name ‑sarakkeen arvoa ei ole tiivistetty. Etunimet on tiivistettävä SHA-256-algoritmilla.
    Last Name ‑sarakkeen arvoa ei ole tiivistetty. Sukunimet on tiivistettävä SHA-256-algoritmilla.
    Phone Number ‑sarakkeen arvoa ei ole tiivistetty. Puhelinnumerot on tiivistettävä SHA-256-algoritmilla.
    Maakoodia ei saa tiivistää. Poista tiivistys maakoodeista.
    Postinumeroa ei saa tiivistää. Poista tiivistys postinumeroista.
    Konversiotyyppiä ei löydy. Lisää uusi konversiotyyppi tai muuta antamaasi tekstiä. Käytä täsmälleen samaa kirjoitusasua ja kirjainkokoa kuin lataustiedostossa, jonka avulla loit konversiotapahtuman tililläsi.
    Konversioajaksi ei voi määrittää tulevia päivämääriä. Älä käytä tulevaa päivämäärää Conversion Time ‑sarakkeessa.
    Negatiivisia tapahtumien summia ei voi käyttää. Älä käytä negatiivisia tapahtumien summia.
    Tiedoston koko on tiivistämisen jälkeen yli 50 Mt. Jaa yli 50 Mt:n tiedostot useiksi tiedostoiksi ja lataa tiedostot yksitellen.
    Tapahtumia ei ole riittävästi.

Joillekin tiedostossa oleville konversiotapahtumille ei ole kertynyt riittävästi tapahtumadataa. Tällöin vain virheettömät rivit ladataan ja otetaan käyttöön. Kokeile seuraavia ratkaisuja:

• Korjaa kaikki tiedoston virheet ja lataa se uudelleen.
    • Käytä pidempää konversionseurantajaksoa tekemällä muokkauksia konversiotapahtuman tasolla, jotta tapahtumia ehtii kertyä riittävästi.
    • Harkitse joidenkin tapahtumatyyppien yhdistämistä yhdeksi konversiotapahtumaksi, jotta saat lisää tapahtumia.
    Yhdistettäviä tapahtumia ei ollut riittävästi. Et ole saanut riittävästi tapahtumia, jotka olisi voitu yhdistää Google-dataan. Yhdistettyjä tapahtumia on yleensä oltava vähintään 6 000, ennen kuin kaupan tapahtumia voidaan ladata. Lue edellä olevat muotoilu- ja tiivistysohjeet ja varmista, että olet antanut oikeat tiedot yhdistämistä varten.