Tilläggsvyn

Ett av två sätt att visa dina tilläggsdata på sidan för tillägg.

I tilläggsvyn innehåller varje rad data om ett visst tillägg. Informationen är en sammanställning av alla dess kopplingar. Varje tillägg anges en enda gång och står på en egen rad. Använd tilläggsvyn för att jämföra resultatet mellan två tillägg.

Tänk på att när du skapar ett tillägg, till exempel ett informationstillägg eller tillägg med utbudsinformation, kan du koppla den till vilken som helst av dina annonsgrupper eller kampanjer eller till hela kontot. Det betyder att ett tillägg kan ha flera kopplingar. Om du vill se dessa kopplingar kan du växla till kopplingsvyn.

Läs mer
Om tillägg
Mäta resultatet av annonstillägg