Utvidelsesvisning

Én av to visningsmåter for utvidelsesdataene dine på Utvidelser-siden.

I utvidelsesvisningen inneholder hver rad data som er spesifikke for én enkelt utvidelse med alle sine tilknytninger. Hver utvidelse er oppført én gang på sin egen rad. Bruk utvidelsesvisningen for å sammenligne resultatene du oppnår med de forskjellige utvidelsene.

Husk at når du lager en utvidelse (f.eks. en infoutvidelse eller en utvidelse med nettstedsinfo), kan du knytte den til en hvilken som helst av annonsegruppene eller kampanjene dine, eller til hele kontoen din. Dette betyr at én enkelt utvidelse kan ha flere tilknytninger. For å se disse tilknytningene, bytt til tilknytningsvisningen.

Finn ut mer
Om utvidelser
Måling av resultatene for annonseutvidelser