Utvidelsesvisningen

Du kan se utvidelsesdataene dine på «Utvidelser»-siden på to måter. Vær oppmerksom på at sammendragskortene først vises på «Utvidelser»-siden, så du må klikke på tabellikonet øverst på siden, klikke på «Tilknytningsvisning»-rullegardinmenyen og velge «Utvidelsesvisning».

I utvidelsesvisningen inneholder hver rad data som er spesifikke for én enkelt utvidelse med alle tilhørende tilknytninger. Hver utvidelse er oppført én gang på sin egen rad. Bruk utvidelsesvisningen for å sammenligne resultatene du oppnår med de forskjellige utvidelsene.

Husk at når du lager en utvidelse (f.eks. en infoutvidelse eller en utvidelse med nettstedsinfo), kan du knytte den til en hvilken som helst av annonsegruppene eller kampanjene dine, eller til hele kontoen din. Dette betyr at én enkelt utvidelse kan ha flere tilknytninger. For å se disse tilknytningene, bytt til tilknytningsvisningen.

Finn ut mer

Om utvidelser

Mål resultater for annonseutvidelser