Extensieweergave

Een van twee manieren om uw extensiegegevens te bekijken op de extensiepagina.

In de extensieweergave bevat elke rij gegevens die specifiek zijn voor een bepaalde extensie, verzameld voor alle koppelingen. Elke extensie wordt één keer weergegeven en beslaat een eigen rij. Gebruik de extensieweergave om de prestaties van extensies met elkaar te vergelijken.

Telkens wanneer u een extensie maakt, zoals een oproepextensie of een extensie voor website-informatie, kunt u deze aan elke gewenste advertentiegroep of campagne koppelen, of aan uw hele account. Dit betekent dat één extensie meerdere koppelingen kan hebben. Als u deze koppelingen wilt bekijken, schakelt u over naar de koppelingsweergave.

Meer informatie
Over extensies
Prestaties van advertentie-extensies meten