Laajennusnäkymä

Laajennustietoja voi katsella kahdella tavalla, joista toinen on Laajennukset-sivun kautta. Huomaa, että Laajennukset-sivulla näytetään ensin yhteenvetokortit, joten sinun on klikattava yläreunassa olevaa taulukkokuvaketta ja sitten avattavaa Yhteydet-valikkoa ja valittava Laajennusnäkymä.

Laajennusnäkymän kullakin rivillä näytetään yksittäisen laajennuksen tiedot, jotka on koottu kaikista sen yhteyksistä. Jokainen laajennus on luettelossa vain kerran, ja se on merkitty omalle rivilleen. Laajennusnäkymässä voit vertailla yhden laajennuksen kehitystä toiseen.

Kun luot laajennuksen, kuten huomioteksti- tai sisältöpoimintalaajennuksen, voit yhdistää sen johonkin mainosryhmääsi, kampanjaasi tai koko tiliisi. Yhdellä laajennuksella voi siis olla useampia yhteyksiä. Jos haluat nähdä nämä yhteydet, siirry Yhteysnäkymään.

Lue lisää

Tietoja laajennuksista

Mainoslaajennuksen tulosten mittaaminen