Visningen Udvidelser

Dette er en af de to muligheder mht. at få vist data om udvidelser på siden Udvidelser.

I visningen Udvidelser indeholder hver række data, der er specifikke for en bestemt udvidelse (vist som samlede data fra alle dens tilknytninger). Hver udvidelse har sin egen række og er kun vist én gang. Brug visningen Udvidelser til at sammenligne forskellige udvidelsers effektivitet.

Husk! Når du opretter en udvidelse, f.eks. en infoudvidelse eller en udvidelse med websiteinfo, kan du til enhver tid vælge at knytte den til en eller flere af dine annoncegrupper eller kampagner eller til hele din konto. Hver udvidelse kan med andre ord have flere tilknytninger. Skift til visningen Tilknytninger for at se disse tilknytninger.

Få flere oplysninger
Om udvidelser
Mål annonceudvidelsers effektivitet