Visualització d'associacions

A "Visualització d'associacions" podeu veure les dades dels vostres recursos dins la pàgina "Recursos".

Actualment, "Visualització d'associacions" està disponible per als tipus de recursos següents:

• Enllaç de lloc
  • Text destacat
  • Fragment de lloc
  • Imatge
  • Imatge dinàmica
  • Trucada
  • Formulari de contactes
  • Preu
  • Aplicació

Cada vegada que creeu un dels tipus de recursos anteriors, podeu associar-lo a qualsevol dels grups d'anuncis o de les campanyes, o bé a tot el compte. És a dir, que un únic recurs pot tenir diverses associacions.

A "Visualització d'associacions", cada fila conté dades específiques d'una única associació d'un recurs, incloent-hi el grup d'anuncis, la campanya o el compte a què s'hagi associat. Si s'ha associat un recurs a diversos grups d'anuncis o campanyes, s'inclourà diverses vegades. Feu servir "Visualització d'associacions" per comparar el rendiment d'un únic recurs entre una associació i la següent. Per afegir o treure associacions, marqueu les caselles que hi ha al costat de les associacions que vulgueu canviar i feu servir els menús desplegables "Treu" i "Afegeix a".

Enllaços relacionats

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now