Om statusgjennomgang

Når du skal annonsere med Google Ads, er det mange faktorer du må ta med i beregningen, og konfigureringen tar litt tid. I den nye utgaven av Google Ads finner du «Statusgjennomgang»-kortet på «Oversikt»-siden. Der ser du viktige varsler slik at det skal være enklere å forstå og løse problemer med banner- og remarketingkampanjene dine. Du finner tre ulike varseltyper:

1. Kritiske problemer med kontotilstanden eller -ytelsen som må løses for at annonsene dine skal fortsette å vises.
  2. Problemer som må løses for at du skal kunne nå annonsenes fulle potensial og sørge for at kampanjen er i god stand.
  3. En tilstandsstatus som informerer deg om at komponentene i bannerkampanjene dine fungerer som forventet.

Fordeler

«Statusgjennomgang»-kortet blir tilgjengelig så snart du begynner å bruke den nye utgaven av Google Ads. På dette kortet kan du finne og løse problemer som blokkerer eller begrenser bannerkampanjene dine. Du kan for eksempel se et varsel om at en av annonsene dine ikke ble godkjent, og med ett klikk kan du finne annonsen samt kampanjene og annonsegruppene som påvirkes av den aktuelle annonsen.

Slik fungerer det

1. Velg en bannerkampanje i navigasjonspanelet til venstre på skjermen.
  2. Klikk på Oversikt på sidemenyen til venstre, til høyre for navigasjonspanelet.
  3. «Statusgjennomgang»-kortet vises på høyre side av skjermen, ved siden av resultatdiagrammet. På dette kortet kan du se opptil to varsler om problemer knyttet til bannerkampanjen du har valgt, i tillegg til hvor mange andre varsler du har fått.
  4. Klikk på Se for å se hele listen over varsler, eller på et enkeltvarsel for å vise det aktuelle varselet.

Varslene om statusgjennomgang er korte og inneholder informasjon samt relevante linker for å komme til sidene og artiklene du trenger for å få hjelp med å løse problemer med bannerkampanjene dine. På «Statusgjennomgang»-kortet finner du også varsler når bestemte funksjoner lanseres eller blir godkjent etter gjennomgang.

Vanlige varsler når du konfigurerer en konto

Annonser som venter på gjennomgang

Noen av annonsene dine er fortsatt under evaluering
Varslingsmelding Tre annonser i annonsegruppen din er under evaluering
Løsning

Du trenger ikke å foreta deg noe annet enn å vente til annonsene dine er godkjent. (Dette skjer vanligvis innen én virkedag.)

Hvis det er mer enn én virkedag siden du laget eller endret annonsen din og den fortsatt er merket «Under evaluering» eller «Kvalifisert», kan du sende inn en forespørsel om at den blir gjennomgått.  Finn ut mer

Linker til beslektet innhold

Løs problemer med bannerkampanjer